til sommeren får de vite om behandlingen har fungert:

Stordalen: – Vi skal faen aldri gi oss

Det har vært noen tøffe år privat for Petter Stordalen etter at kona Gunhild ble alvorlig syk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sist uke vant Petter Stordalen hele tre priser under det som kalles reiselivets «Oscar-utdeling», nemlig Grand Travel Awards. Men priser til tross, det har vært noen tøffe år privat etter at kona Gunhild ble alvorlig syk.

Den alltid entusiastiske Petter Stordalen sier til God morgen Norge at han er meget fornøyd etter å innkassert trippel-seier og storeslem med prisen «Beste hotell-kjede i Norden», «beste hotell-kjede i Norge» og «Beste norske hotell» som er The Thief.

Stordalen lever under filosofien han kaller «jordbærfilosofien» der ris gis på tomannshånd, mens ros gis i plenum.

– Å feire alle suksesser, det er utrolig viktig, sier Stordalen.

– Og det er jo det alle bedrifter glemmer. Bedrifter fester for lite, men det handler ikke om alkohol og musikk, men å feire sammen med de som har skapt det.

To tøffe år

Stordalen har vært mye borte fra jobb de siste to årene fordi kona Gunhild har vært alvorlig syk og han har tatt seg av henne. Hun har vært gjennom to benmargstransplantasjoner og mye behandling.

– Det er sånn livet er. Det gis ingen garantier, ingen vet hvor langt det er, og det vet ei heller Gunhild, sier Stordalen.

Derfor er hun nå ekstremt fokusert på den nye EAT-konferansen i Stockholm i juni, forklarer han.

– Vi har lært oss å leve med usikkerhet, og så har vi fokusert mye på at nå må vi gjøre det som er viktig for henne, sier Stordalen.

– Jeg synes det har vært en fantastisk reise å følge Gunhild, fordi jeg ser en person som brenner for noe og har ambisjoner. Og som faktisk gjør at «ja, jeg er jævlig syk, men jeg har noe på gjøre, for verden er mye sykere».

– Men jeg er sterk i troen, jeg vet dette går bra til slutt, sier Stordalen.

Får svar til sommeren

I beste fall er det til sommeren de får vite om de siste behandlingene har virket, men Stordalen har troen.

– Troen drar halve lasset, sier Stordalen og fortsetter:

– Det er som med business, du må ha en fandenivoldsk innstilling til at ja, så skjedde det, men vi skal faen aldri gi oss.

Se hele intervjuet med Petter Stordalen i vinduet øverst!