Fotballryktene: – Barcelona selger duo for å få råd til ny Messi-kontrakt

Mens Thomas Müller kan bli Chelseas Diego Costa-erstatter. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er fremdeles åpent, men vi venter på at noe virkelig stort skal skje. Mye er uavklart rundt Diego Costa og Dimitri Payet etter den siste uken, men ifølge London Evening Standard skal West Ham har åpnet for likevel å selge Payet i januar.

Franskmannens ønske om å forlate West Ham kom som et sjokk forrige uke, og en retur til Marseille virker mest sannsynlig om 29-åringen får viljen sin. Franskmannens tidligere klubb har allerede fått avslag på et bud på like under 200 millioner kroner. Samtidig melder The Telegraph at Marseilles president Jacques-Henri Eyraud kommer til London mandag for å forhandle frem en avtale.

West Ham ser seg samtidig om etter nye spillere. Ifølge Daily Star er Hulls Robert Snodgrass på blokken, men bunnlagets nøkkelspiller tenker ikke på nye utfordringer.

– Jeg ønsker ikke å snakke om overgangsvinduet. Det er for mange ting som skjer, fra ulike vinkler, men det er opp til klubben, sier Snodgrass.

For Chelseas del har man ifølge Express begynt å se etter en erstatter for Costa. I midten av siktet står nå Bayern Münchens Thomas Müller. Angivelig skal Chelsea være villige til å punge ut svimlende 775 millioner kroner for den tyske landslagsstorscoreren. Müller skal være misfornøyd med lite spilletid under Carlo Ancelotti hos Bundesliga-giganten.

Ivan Rakitic og Arda Turan virker å være på vei bort fra Barcelona. Turan ser ut til å ende opp i Kina, mens Rakitic får lov til å forlate klubben dersom det riktige tilbudet blir lagt på bordet, skriver El Confidencial. Manchester City kan være et mulig stoppested for Rakitic, ettersom Pep Guardiola trenger en ny midtbanespiller i kjølvannet av Ilkay Gundogans skade. De to salgene skal være med på å redusere klubbens lønnskostnader, og dermed gjøre det mulig å gi Lionel Messi den kontraktsforlengelsen klubben mener argentineren fortjener.

Se Rakitic bytte shorts (!) med motstander i videovinduet øverst på siden!

Daily Mirror skriver at Newcastle-manager Rafael Benítez har sett seg ut Liverpools Sheyi Ojo. Den 19-årige kantspilleren er langt fra fast på Liverpool-laget, men Jürgen Klopp er likevel ikke lysten på å se unggutten vandre ut av Anfield-portene.

Middlesbrough er på jakt etter Bojan Krkic, men Stoke-manager Mark Hughes ønsker å ikke å selge den spanske angriperen. Det skriver Mirror. Også Marc Muniesa ryktes bort fra Stoke. Både Real Betis og Las Palmas er er ute etter venstrebacken.

Chelsea hentet i helgen spissen Patrick Bamford tilbake fra lån i Burnley. Det skal angivelig ikke ha noe med Diego Costa-situasjonen å gjøre. Bamford ryktes å være på vei tilbake til Middlesbrough, der han var på lån i 2014/2015-sesongen. Nå er det imidlertid ikke snakk om en låneovergang, men en permanent avtale, skriver Daily Mirror.