– Zlatan ville vært sjefen i alle lag i verden unntatt to

Ståle Solbakken hyllet Zlatan etter toppkampen. FCK-sjefen tror også Liverpool kan vinne ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se videosammendrag fra søndagens gigantoppgjør i vinduet øverst!

Man Utd - Liverpool 1-1

Se Premier League på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!

Søndagens gigantoppgjør mellom Manchester United og Liverpool ble ingen enorm fotballfest, men en intens nerve og enormt trøkk gjorde det hele til en severdig affære.

I sluttminuttene var det også en av kampens største stjerner som markerte seg, da Zlatan Ibrahimovic stanget inn utligningsmålet og nok en gang reddet poeng for Manchester United.

Les også: – Det er et kunststykke av en heading

Svensken står nå med 14 scoringer, og er i delt ledelse på toppscorerstatistikken sammen med Chelseas Diego Costa og Arsenals Alexis Sanchez.

– Jeg er overhodet ikke overrasket over måten han har tatt Premier League på. Zlatan vil være den dominerende spilleren på alle lag i verden unntatt to, sa Ståle Solbakken søndag.

– Ville vært nummer to etter Ronaldo og Messi. Ingen andre
FC København-sjefen gjestet TV 2s Premier League-studio søndag, og mener altså at kun to spillere i verdensfotballen har mer dominerende status enn Manchester Uniteds supersvenske.

– I Real Madrid ville han vært nummer to etter Ronaldo. Det ville han aldri funnet seg i. i Barcelona var han nummer to etter Messi. Det ville han aldri finne seg i. I alle andre lag i hele verden vil han være sjefen, sa Solbakken.

Søndag satt han i TV 2s studio sammen med Brede Hangeland, og til tross for at de lot seg imponere av Ibrahimovics heading som sikret poeng så var de vel så imponerte over gjestene på Old Trafford.

Solbakken tror dette kan være Liverpools år
Liverpool, som til tross for fravær på sentrale spillere som Joel Matip, Philippe Coutinho og Sadio Mané, var nemlig kun minutter fra å ta tre poeng i erkerivalens storestue. Nå tror Solbakken Jürgen Klopps mannskap kan gå hele veien i Premier League denne sesongen.

– Jeg tror dette kanskje er året der de skal gjøre det. De spiller ikke midtukekamper. Den stilen de har er veldig krevende, så kanskje er det nå de må gå på en «long run» og skaffe så mange trepoengere som mulig, sa FC København-sjefen.

Også Brede Hangeland skrøt av arbeidsmoralen til Jürgen Klopps lag etter 1-1-oppgjøret søndag. Spesielt Trent Alexander-Arnold, som fikk sin første Premier League-start, fikk skryt.

– Det sier noe om en bra kultur og moral i troppen når du har litt færre stjernespillere enn de andre topplagene. Det kommer inn en 18-åring på backen som en skulle tro var ti år eldre. Jeg lar meg imponere over at de gang på gang viser en slik arbeidsmoral, sa den tidligere Fulham- og Crystal Palace-stopperen.

Solbakken: – Sturridge vil aldri bli et førstevalg under Klopp
Solbakken pekte også på en mann som ikke fikk spilletid søndag. Daniel Sturridge ble nemlig sittende hele oppgjøret på benken.

– Sturridge spurter ikke de ekstra meterne. Han løper ikke etter backen sin. Det er ikke sturridge. Det var ikke Christian Benteke, og derfor ble han solgt. Sturridge vil aldri bli et førstevalg under Klopp, sa Solbakken.

Se sammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Se helgens PL-sammendrag: