Fotballryktene: – Manchester United kan hjelpe Liverpool med å bli kvitt Sakho

Og Chelsea vil hente Bayern München-stjerne for å erstatte Diego Costa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er «Super-Søndag» med storkamper som Everton - Manchester City og Manchester United - Liverpool.

Er det rart vi smiler?

Da er det bare en buffet med deilige fotballrykter som mangler for å gjøre dagen perfekt.

Ligg deg til rette på sofaen, for her kommer dagens samling.

Det er ikke hver dag Manchester United rekker ut en hjelpende hånd til Liverpool. Men det kan de nå være i ferd med å gjøre. For de røde djevlene er den eneste klubben som kan være villig til å legge over 400 millioner kroner for Southamptons Virgil van Dijk. Og skulle de kjøpe Southampton-midtstopperen, så kan det løse Jürgen Klopps største hodepine på Anfield. For Daily Express melder at The Saints da vil legge 210 millioner kroner på bordet for å få Mamadou Sakho som erstatter. Det betyr at Klopp både blir kvitt Sakho, men også får nok penger til å kunne kjøpe en midtstopper han ønsker å ha i klubben.

Men dersom Manchester United ikke kommer til unnsetning, så må kanskje Liverpool gjøre jobben selv. Daily Mirror skriver at klubben kan komme til å hente Jose Fonte fra Southampton, og da sende Sakho motsatt vei som en del av overgangssummen.

Ifølge Gazzetta di Modena skal Liverpool være veldig interessert i å kjøpe den lovende italienske angriperen Domenico Berardi. 22-åringen kan spille i alle posisjoner i angrepet, noe som passer Klopp veldig godt. Det er bare en liten hake; Sassuolo har allerede en avtale med Juventus om en overgang til sommeren. Berardi har vært deleid mellom Sassuolo og Juventus, men ble Sassuolos eiendom som en del av overgangen til Simone Zaza i 2015. Men Juventus sikret seg en opsjon på kjøp sommeren 2017, som de nå ønsker å benytte seg av.

Det er ikke ofte Marcus Rashford får sjansen fra start for Manchester United. Og det begynner å frustrere den engelske landslagsspilleren. Nå ønsker Sevilla å hente 19-åringen til Spania på lån ut sesongen. De lokker Manchester United med å garantere Rashford mye spilletid. Men Jose Mourinho er lunken. Han vil heller ha spissen på Old Trafford og gi ham ti minutter i ny og ne når det passer ham, skriver The Sun.

En annen United-spiller som blir lokket med spilletid et annet sted er Ashley Young. Etter at Mourinho valgte å prioritere å score mål i åpent spill fremfor på straffespark, var det ikke lenger plass til en kantspiller med god timing i stupene sine i 16-meteren. Nå kan det bli både penger og spilletid dersom kinesiske Shandong Luneng får viljen sin. The Sun skriver at klubben ønsker å hente Young

Manchester United skal ha funnet mannen som skal være den perfekte makker for Paul Pogba på midtbanen. Sky Sport Italia skriver at klubben nå er i samtaler med Atalanta om en overgang for 20 år gamle Franck Kessie. Ivorianeren er for tiden i Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten, og kan derfor ha spilt sin siste kamp for Serie A-klubben.

Men det er ikke den eneste midtbanespilleren Mourinho ønsker seg. Nå melder nemlig Daily Mirror at Manchester United-manageren har satt Chelseas Nemanja Matic øverst på handlelisten sin for sommeren. Det var Mourinho som i sin tid hentet serberen til Stamford Bridge, og nå vil han blåse liv i vennskapet deres og hente ham til Old Trafford.

Chelsea-ledelsen på sin side har mer enn nok å tenke på for tiden. Ingen vet helt klart hva som skjer med Diego Costa, men Antonio Conte skal være godt i gang med jakten på erstattere. Og Chelsea-manageren legger listen høyt. Daily Express mener at han vil gå for Bayern Münchens Thomas Müller dersom Costa forsvinner.

The Sun lanserer Real Madrids Alvaro Morata som Costas erstatter på Stamford Bridge. 24-åringen får ikke all verden med spilletid i Real Madrid, og skal være i ferd med å bli litt småfrustrert. Skulle Chelsea få nærmere 800 millioner kroner for Costa, så vil de ha mer enn nok penger til å bruke på en toppspiss.

Bak enhver suksessrik mann står en sterk kvinne. Og heller ikke fotballspillere har noe de skulle ha sagt når fruen har bestemt seg for noe. Nå er det Gerard Pique som ser ut til å måtte føye seg etter madammen. For Shaqira skal være lei av å bo i Barcelona og vil til en mer pulserende by. Sangstjernen skal ha sett seg ut London som en by hun kan tenke seg å bo i, og nå kan Cesc Fabregas bli en nøkkelmann for å få Pique til Chelsea, slik Pique sto i spissen for overtalingsforsøkene da Barcelona hentet Fabregas fra Arsenal. For konene til de to spanske fotballstjernene ble veldig gode venner i tiden i Barcelona, skriver Don Balon. I tillegg til at de to også er gode kompiser.

Arsenal-manager Arsene Wenger er åpenbart ute etter å hente nok en midtstopper. Om det betyr at han også vil gå over til tre midtstoppere er usikkert, men Lazio Press hevder nå at The Gunners har kastet seg inn i kampen om nederlenderen Stefan de Vrij. 24-åringen skal ha gitt klubbledelsen beskjed om at han forlater Lazio til sommeren, og nå handler det bare om å få mest mulig penger for ham.

16 år gamle Moise Kean ble den første spilleren født på 2000-tallet til å spille i Champions League. Han ble også den første fra dette årtusenet som spilte i en av de fire store ligaene i Europa da han kom på banen for Juventus mot Pescara i november. Nå skriver Daily Star at Juventus skal være villig til å la guttungen gå hvis de får 100 millioner kroner for ham, noe som ikke skal ha skremt bort Wenger. Arsenal skal nå være favoritter til å sikre seg stortalentet.

Wenger har lenge vært en stor tilhenger av Benficas meget lovende angriper Goncalo Guedes. Men han har vært overbevist om at 20-åringen har vært på vei til Paris Saint-Germain. Etter at PSG sikret seg Julian Draxler, skal interessen for Guedes ha dabbet av. Da Wenger fikk høre at Guedes ikke var på vei til den franske storklubben, skal han ha sendt speiderne sine for å kikke på ham igjen. London Evening Standard skriver at speiderne noterte flittig da Guedes scoret begge målene da Benfica vant 2-0 over Guimaraes i cupen.

Paris Saint-Germain-trener Unai Emery sitter utrygt etter en skuffende sesong så langt. Men nå kan ting tyde på at spanjolen ikke er så veldig interessert i å fortsette i jobben. For Daily Express melder at Emery ønsker å hente Christian Benteke fra Crystal Palace, noe som egentlig er jevngodt med å signere avskjedssøknaden sin. For alle som henter Benteke må regne med å miste jobben innen en sesong eller til nød to.