Payet med nye trusler mot West Ham

Hammers-manager Slaven Bilic må planlegge lørdagens kamp uten sin stjernespiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Franskmannen ønsker å forlate London-klubben – og det kvikt.

Payet skal angivelig ha truet med å late som han er skadet dersom West Ham beordrer ham til å spille for laget igjen.

Den lille teknikeren ga advarselen under et klubbarrangement tirsdag, ifølge engelske Mirror.

– Han vil verken trene eller spille hvis han ikke får en overgang bort. Da finner han på en skade, siteres en kilde i West Ham på.

Klubben skal ha blitt svært overrasket over Payets trusler.

West Ham-manager Slaven Bilic har innrømmet at han ba Payet om å trekke tilbake forespørselen om å forlate klubben.

– Trist og sint
Det skal ikke 29-åringen ha vært interessert i. På torsdagens pressekonferanse fortalte Bilic at klubben ikke kommer til å selge sin beste spiller.

– Det gjør meg trist og sint. Dimitri har fortalt at han ikke vil spille for klubben. Jeg må planlegge lørdagens kamp uten ham, sier Bilic.

– Han kommer ikke til å trene med resten av troppen, men klubben kommer til å stå på sitt. Han er ikke er til salgs. Det hadde vært mye bedre dersom dette ikke skjedde, og han hadde holdt seg forpliktet til klubben. Men det er ikke saken og livet går videre, sier Hammers-sjefen.

En kilde nær stjernespilleren forteller at det har vært flere samtaler mellom spilleren og klubben fredag, og at de forhåpenligvis vil komme fram til en løsning som funker for begge parter.

Dårlig kroppsspråk
Payet kom til West Ham for rundt 120 millioner kroner sommeren 2015. Etter noen fantastiske måneder, valgte klubben å gi ham en forbedret kontrakt allerede i februar.

– Jeg er sjokkert, men samtidig ikke sjokkert. Kroppsspråket hans på banen har ikke vært perfekt. Det kan tyde på at en større klubb har vært på ham og pratet med ham, sa TV 2s Premier League-ekspert, Trevor Morley, da nyheten ble kjent.

Morley spilte selv for West Ham og kjenner klubben godt. Han føler med fansen nå.

– Hvis agenten din forteller deg at en storklubb vil ha deg, og er villig betale mer enn du får nå, så blir du påvirket av det. Spillerne har så mye makt nå. Klubbene kan ikke gjøre noe hvis en spiller sier han ikke vil spille. Men det er veldig trist for West Ham. Fansen elsker ham. Han er den store favoritten deres, sier han.

West Ham tar lørdag imot Crystal Palace. Etter en svak start på sesongen ligger klubben på en skuffende 13. plass.