Kan det omsider bli en avtale om en kamp mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather?
Kan det omsider bli en avtale om en kamp mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather? Foto: Montasje

UFC-sjefen vil punge ut for kamp mellom Mayweather og McGregor

UFCs mektige sjef sa fredag at han vil betale Floyd Mayweather (39) og Conor McGregor (28) over 200 millioner kroner hver for en boksekamp mellom de to.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene, ønskene og skriveriene om en kamp mellom boksestjernen Mayweather og MMA-stjernen Conor McGregor har pågått en stund.

Det toppet seg på ny for noen dager siden da McGregor svarte Mayweather på en nokså ufin måte.

Fredag sa UFC-sjef Dana White på showet The Herd at han er villig til å betale de to superstjernene godt med penger for en kamp.

– Her er et tilbud, og jeg er mannen som faktisk kan gi et slikt tilbud. Vi betaler deg 25 millioner dollar. Vi betaler Conor 25 millioner dollar, så snakker vi om pay-per-view-inntektene. Det er et ordentlig tilbud, sa White med adresse til Mayweather.

25 millioner dollar tilsvarer i overkant av 210 millioner norske kroner. Mayweather har krevd 100 millioner dollar, men med en andel av TV-inntektene fra kampen kan det kanskje være mulig å få til en avtale.

White sa at han tror Mayweather ser på en kamp mot McGregor som en «money fight», som er enkel å vinne. UFC-sjefen lurer derimot på hvorfor bokseren tror han er den som vil dra inn flest pay-per-view-kunder.

– I hans siste kamp ble det solgt 350 000 kamper, mens Conor hadde 1,3 millioner og så 1,5 millioner, sa White og bare lo av denne uttalelsen fra Mayweather:

– Vi er A-laget, og jeg vet ikke hvor mye penger han har tjent? Jeg er sikker på at han ikke en gang har tjent 10 millioner dollar (85 millioner kroner) på en kamp i MMA. Men jeg er villig til å gi ham 15 millioner dollar, og så kan vi snakke om TV-pengene, sa bokseren til ESPN for tre dager siden.

Mayweather har fått/tatt kallenavnet «Money» på grunn av sin kjærlighet for penger, og bokseren har også i mange år vært verdens best betalte idrettsutøver.