Fotograf foreviget den døende tvillingbrorens siste øyeblikk

Tvillingsøsteren sover trygt ved siden av sin bror. Minnet om William vil leve videre selv om han bare fikk leve i elleve dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

27. Desember ble Lyndsay og Matthew Brentlinger fra Ohio foreldre til to nydelige tvillinger. William og Reagan.

Det i seg selv var langt fra en selvfølge, for legene hadde forberedt foreldrene på at den lille gutten deres sannsynligvis ville dø før fødselen.

– Våre elleve lykkeligste dager

Men han levde, og foreldrene visste de måtte ta vare på hvert minutt. Selv om han var våken, oppmerksom og så frisk ut, visste de at han kom til å dø.

– Det var våre aller lykkeligste dager, sier Lyndsay til den amerikanske 13abc.com.

En venn av paret, Mandy Edwards, visste at familien hadde kort tid sammen, så hun kontaktet en lokal fotograf for å gi dem en uforglemmelig julegave.

Noen få dager før jul møtte fotograf Lindsey Brown, ekteparet og tvillingene.

William kikket og fulgte med

– Barna så helt perfekte ut begge to. Det som gjorde sterkest inntrykk på meg var at William var så våken og oppmerksom. Det virket som han forsøkte å få med seg alt, mens søsteren, Reagan stort sett sov trygt ved siden av broren, sier Brown til TV 2 i en epost.

– Det var svært emosjonelt hele tiden. De oppførte seg, og så så perfekte ut. Ingen kunne tro William var syk, sier fotografen.

Noen få dager senere døde William. Han ble 11 dager gammel.

Et minne til Reagan om hennes bror

Lyndsay og Matthew Brentlinger fikk være lykkelige tobarnsforeldre i elleve dager. FOTO: Lindsey Brown  
Lyndsay og Matthew Brentlinger fikk være lykkelige tobarnsforeldre i elleve dager. FOTO: Lindsey Brown  

– Det var de lykkeligste elleve dagene i livet mitt, og takket være bildene, kommer vi alltid til å huske øyeblikkene og de dype, blanke øynene til William. Vi vil huske at vi var en familie på fire, selv om det bare var i noen dager, sier Matthew til TV-kanalen.

Se de vakre bildene øverst i saken!

– Det varmer hjertet mitt mer enn jeg klarer å uttrykke at Reagan skal få se disse bildene når hun blir eldre, sier han.

Nå sier fotografen at hun har planer om å bruke mer av tiden sin til å ta bilder for foreldre som er i lignende situasjoner som ekteparet Brentlinger.

– Det gjorde sterkt inntrykk å se hvor sterke foreldrene var. Jeg har ikke fått mange slike oppdrag, men jeg ser at det kan være så viktig for foreldre og søsken å ha disse minnene for alltid, så jeg er absolutt åpen for å gjøre mer slikt arbeid, sier hun til TV 2.