Fotballryktene: – Mourinho vil hente Tottenham-duo

Og det er ikke Harry Kane og Dele Alli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er ti dager inn i overgangsvinduet og fortsatt lar de store overgangene vente på seg.

Men det er bevegelse i markedet, og det kan skje ting de neste dagene.

Manchester United har tidligere vist interesse for Tottenhams Harry Kane og Dele Alli. Men klubbledelsen på White Hart Lane har bare ledd av fremstøtene fra Jose Mourinho og hans medarbeidere. Nå har Mourinho flyttet fokus til en annen Spurs-duo. For The Sun skriver at Mourinho nå vil hente backene Kyle Walker og Danny Rose. Men også byrival City vil ha de to landslagsbackene. Det snakkes om en samlet overgangssum på rundt 630 millioner kroner.

Manchester United og Everton blir ikke enige om en overgangssum for Morgan Schneiderlin. Franskmannen kom til Liverpool på fredag for å gå gjennom en medisinsk test i forkant av en overgang, men plutselig ble testen lagt på is. Det var ventet at Manchester United ville takke ja til et bud som overskred 200 millioner kroner, men nå melder The Independent at klubben har bestemt seg for at de vil ha igjen de 250 millioner kronene de betalte Southampton for ham i fjor sommer.

Har du hørt om James Bree? Hvis ikke så bør du google ham og lese deg opp. For 19-åringen er en av de mest ettertraktede spillerne i England i øyeblikket. Barnsley-backen er ønsket av Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Southampton og West Ham, skriver Daily Mirror.

Manchester United og Arsenal må trolig se langt etter det franske stortalentet Dayot Upamecano. 18-åringen har storspilt for Red Bull Salzburg denne sesongen og har en stor fremtid foran seg. Men ting tyder på at han blir i Red Bull-konsernet. For ifølge Daily Mirror flytter han trolig til Tyskland og RB Leipzig til sommeren.

Arsenal har sitt å slite med for tiden. Det går ikke en dag uten at tabloidene har en ny vinkling på at Alexis Sanchez og Mesut Özil ikke har signert nye kontrakter med klubben. Nå kan Daily Star fortelle at Sanchez vil tilbake til Spania. Chileneren har slitt med å lære seg engelsk flytende og trives heller dårlig i London. Atletico Madrid er en klubb som har vist interesse for Arsenal-angriperen.

Standard Liege-keeper Guillaume Hubert kan bli ny backup for Petr Cech. Med David Ospina på vei bort, så vil The Gunners ha en ny andrekeeper. Huberts kontrakt med den belgiske klubben går ut til sommeren, og Arsene Wenger ser en mulighet for å sikre seg stortalentet for null og niks. Og Hubert er smigret over interessen, skriver La Derniere Heures.

Barcelona har på sedvanlig Barcelona-vis startet en sjarmoffensiv for å overbevise Philippe Coutinho om at han vil bli et lykkeligere menneske om han flytter til den katalanske hovedstaden. Neymar og Xavi er blant dem som har gått ut offentlig og fortalt hvor godt Coutinho vil bli tatt imot i Barca. Nå har Liverpool-manager Jürgen Klopp fått nok, og ber klubben om å holde seg unna. For Liverpool har ingen planer om å selge 24-åringen, skriver Reuters.

Klopp er ute etter en ny spiss, og han skal ha sett seg ut meksikanske Raul Jimenez som en perfekt mann på topp for Liverpool. Men han skal gjøre en god jobb for å overtale 25-åringen. For økonomisk er han sjanseløs på å overbevise Jimenez om at Liverpool er rette stedet. For flere klubber fra Kina står klare med summer de røde bare kan drømme om å tilby. O Jogo skriver at den klubben som vil ha Benfica-spissen må ut med minst 540 millioner kroner.

Alt tyder på at Chelsea sikrer seg Swansea-spissen Fernando Llorente på lån ut sesongen. Waliserne håpet å få Michy Batshuayi til å gå motsatt vei. Men det var ikke de kongeblå så interessert i. Men får du ikke storebror, så går du for lillebror. Daily Star skriver at Swansea skal ha sikret seg Batshuayis lillebror Aaron Leya Iseka på lån fra Anderlecht ut sesongen. Spissen har vært på lån til Marseille så langt denne sesongen. Det viktigste for Swansea blir å sørge for at 19-åringen møter på rett sted når de skal til bortekamper. Tidligere denne sesongen ble han godt kjent da han møtte opp på flyplassen i Marseille da resten av laget satt på bussen til bortekampen mot Montpellier.

West Hams sesong har ikke vært all verden. En posisjon de har slitt med er keeperplassen. De siste års førstevalg Adrian, er på utgående kontrakt og er uinteressert i å signere en ny. Det har vært med på å plassere ham på benken. Men Darren Randolph er ikke den keeperen som løfter dem opp i toppen av engelsk fotball. Nå ønsker manager Slaven Bilic å hente Joe Hart hjem fra Italia og til London Stadium, skriver The Sun. Da vil han også la Adrian forlate klubben.

Et annet navn på West Hams ønskeliste er Robert Snodgrass. Skotten har vært Hulls beste så langt denne sesongen. Åpningsbudet på 31 milloner kroner ble avslått, men The Hammers vil komme med et forbedret bud. Og får de tilslaget på 29-åringen, vil de la Sofiane Feghouli dra til Roma på lån ut sesongen, skriver London Evening Standard.