RANET: Den verdenskjente realitystjerna ble ranet under et besøk i den franske hovedstaden i 2016.
RANET: Den verdenskjente realitystjerna ble ranet under et besøk i den franske hovedstaden i 2016. Foto: © Eduardo Munoz / Reuters

16 pågrepet etter Kardashian-ranet

16 personer er pågrepet av fransk politi i forbindelse med det brutale ranet av realitystjernen Kim Kardashian West i Paris i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det opplyser politikilder til nyhetsbyrået AFP.

Kardashian West ble ranet på sitt hotellrom i den franske hovedstaden 3. oktober i fjor.

Realitystjernen ble bundet på hender og føtter og låst inne på badet av maskerte menn, som fikk med seg smykker til en verdi av 9 millioner euro (over 80 millioner norske kroner).

Tobarnsmoren kom ikke fysisk til skade i den dramatiske hendelsen.

– Kim Kardashian West ble truet med våpen av to maskerte menn, inne på sitt hotellrom søndag kveld. Begge mennene var maskert og utkledd som politimenn. Hun er rystet, men fysisk uskadd, uttalte Ina Treciokas, talsperson for Kardashian West til CNN etter ranet.

Holdt lav profil

Realitystjernen var i Paris i forbindelse med moteuken, sammen med moren Kris Jenner og søstrene Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.

Kardashian West, som er kjent for sin hyppige bruk av blant annet Instagram, holdt en lav profil etter ranet. Først i januar i år viste hun første livstegn på sosiale medier, da hun postet et bilde av seg selv med ektemannen og barna.

Avbrøt konsert

Ektemannen Kanye West (39) avbrøt konserten sin i New York da han fikk vite hva som hadde skjedd med kona.

– Jeg beklager, et nødstilfelle med familien. Jeg må stoppe showet, skal Kanye West har sagt fra scenen, før han løp av scenen midt i en sang.

West avsluttet konserten 20 minutter før planen, og arrangøren informerte om at artisten ikke ville kommer tilbake til scenen.

(TV 2/NTB)