FALT: Vitner meldte søndag kveld fra om et fall fra sjette etasje i denne blokka på Karmsundet.
FALT: Vitner meldte søndag kveld fra om et fall fra sjette etasje i denne blokka på Karmsundet. Foto: Svein Morten Hagen/TV 2

Mann (19) alvorlig skadd etter fall fra sjette etasje

En 19 år gammel mann er alvorlig skadet etter at han falt fra en boligblokk  i Haugesund lørdag kveld. Han er fløyet til Haukeland universitetssykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet rykket lørdag kveld ut til melding om en fallulykke fra sjette etasje i en boligblokk ved Karmsundet. Det var en ung mann i slutten av tenårene som hadde falt fra blokka.

Mannen var ved bevissthet da han ble funnet på bakken, men pådro seg alvorlige skader i fallet.

– Han ble først fraktet til Haugesund sykehus, men ble derfra overført til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse, opplyser operasjonsleder Jarle Utne Reitan i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Skadene ble først beskrevet som livstruende, men sykehuset opplyser søndag formiddag at tilstanden hans er alvorlig.

Politiet sier at den skadde mannen var sammen med en annen, jevngammel mann i leiligheten. Der skal de begge to ha vært påvirket av narkotika.

– Kameraten som var til stede i leiligheten, er pågrepet for narkotikalovbruddet og sitter i vår arrest, opplyser Utne Reitan.

Den pågrepne manne ble løslatt etter avhør søndag.

Politiet har foretatt kriminaltekniske åstedsundersøkelser utendørs, men vil fortsette med undersøkelser inne i leiligheten mandag, skriver de i en pressemelding.

En kriminaltekniker ble utkalt i natt og har sikret informasjon fra åstedet, opplyser politiet.