REALITY-KRIG: Donald J. Trump går ut mot Arnold Schwarzenegger på Twitter, og skylder på ham for dårlige seertall. 
REALITY-KRIG: Donald J. Trump går ut mot Arnold Schwarzenegger på Twitter, og skylder på ham for dårlige seertall.  Foto: AFP / NTB Scanpix.

Trump mobber Arnold for dårlige seertall

Schwarzenegger og Trump i Twitter-feide.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

USAs neste president, Donald J. Trump har ikke roet ned på Twitter-aktiviteten sin, selv om han har lovet å bli «mer president-aktig».

Mange vil nok påstå at det å lange ut mot reality-showet «The Apprentice», kanskje ikke er det mest president-aktige man bruker tiden på i ukene frem mot innsettelsen, 20. januar.

Men det har Trump valgt å bruke tid på. The Apprentice er produsert i 14 sesonger og sendt på tv-stasjonen NBC. Trump var tidligere programleder, men nå langer han ut mot programmets nye mann: Arnold Schwarzenegger.

«Wow, seertallene har kommet, og Arnold Schwarzenegger ble knust i forhold til seermagneten DJT. Hjelper ikke å være en TV-stjerne. Og dette var sesong 1 sammenlignet med sesong 14. Sammenlign han med min første sesong da. Men hvem bryr seg, han støttet Kasich og Hillary», skriver Trump på Twitter.Arnold slår tilbake

Som «The Terminator», slår Schwarzenegger raskt tilbake, og kort tid etter Trumps utbrudd på Twitter, svarte guvernøren på denne måten:

«Det er ingenting viktigere enn folks arbeid. Jeg ønsker deg lykke til, og håper du vil arbeide like aggressivt for det amerikanske folk, som du jobbet for høye seertall», skriver den tidligere California-guvernøren på Twitter.

USA-kommentator: – USAs utvisning av russere er dramatisk

I tillegg har han lagt ut en video, hvor han siterer USAs 16. president Abraham Lincoln, som du kan se her.

Store endringer
Det nærmer seg 20. januar, og innsettelse. Allerede første dagen på jobb som USAs president vil Donald Trump (70) vise muskler.

CNN skriver at Trump vil iverksette store endringer i amerikansk politikk så raskt som overhodet mulig.

Han overtar som president i USA 20. januar med en høytidelig insettelsesseremoni i Washington D.C.

Første dagen

Det er Trumps kommende pressesekretær, Sean Spicer, som varsler at mange at tiltakene som er gjennomført av Barack Obama og hans administrasjon vil oppheves umiddelbart etter at Trump overtar.

Madonna: – Jeg skammer meg over å være amerikansk

Overgangsteamet til Trump har helt siden valgseieren 8. november jobbet for å sikre at Trump skal få best mulig start når han tar over etter Obama.

Ifølge CNN møtes det teamet denne uken, for konkret å diskutere hvilke endringer som skal gjøres på selve innsettelsesdagen.

– Trump vil umiddelbart oppheve mange regler og tiltak som har blitt gjennomført av denne administrasjonen i løpet av de siste åtte årene, og som har hemmet både økonomisk vekst og flere jobber, røper Spicer.