Fotballryktene: – Dette vil Griezmann få i lønn i Manchester United

Og Liverpool vil ha tidligere Manchester United-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fredag og helgen banker knallhardt på døren.

Og for en helg det er. FA-cup med muligheter for store skreller.

Det er også en helg der managerne for toppklubbene tar foten litt av gassen, og derfor har anledning til å jobbe litt med potensielle overganger.

Ryktet om Antoine Griezmann til Manchester United vil ikke forsvinne. Nå mener The Sun å vite hvor mye EMs toppscorer er tilbudt i lønn dersom han kommer til klubben til sommeren. For Jose Mourinho vil ikke ha noe misunnelse mellom Griezmann og Paul Pogba dersom de snakker sammen om lønn når de er på landslagsoppdrag med Frankrike. Derfor skal Griezmann være tilbudt 2,3 millioner kroner i uken, det samme som Pogba tjener i Manchester United.

Manchester United skal være nærmere en signering av Victor Lindelöf enn noen gang. For ifølge Expressen skal nå Benfica og Västerås ha kommet til enighet i striden rundt en utbetaling svenskene hevder at portugiserne har snytt dem for. Det åpner for at forsvarsspilleren kan flytte på seg.

Men skal en tro The Sun så er overgangen død, og Manchester United har flyttet fokus over på en annen forsvarsspiller. De hevder at de røde djevlene nå forbereder et bud på drøyt 340 millioner kroner på Romas greske midtstopper Kostas Manolas.

En tidligere Manchester United-kjenning kan være på vei tilbake til Premier League. For Bayer Leverkusen ønsker å selge Javier Hernandez mens de fortsatt kan få litt penger for ham. Ifølge SportBild vil han ikke koste mer enn 225 millioner kroner, noe som slett ikke er noen ublu pris for en meksikansk ert som scorer mål. Liverpool skal være interessert i 27-åringen, som etter sigende ikke skal ha blitt nær venn med noen av lagkameratene i Leverkusen.

Jürgen Klopp har veldig lyst til å komme Mourinho i forkjøpet når det gjelder Nottingham Forests stortalent Ben Brereton. 17-åringen er sett på som et kjempetalent i den gamle storklubben, og Nottingham Post skriver at et bud fra Liverpool skal være rett rundt hjørnet.

Så ser det ut til at tiden til Tiago Ilori er forbi i Liverpool. Den portugisiske midtstopperen som ble hentet fra Sporting Lisboa som det største stoppertalentet i Europa i 2013. Raskere forsvarsspiller hadde man knapt sett. Tre år og like mange A-kamper senere, så går nå trolig veien videre til Reading. 23-åringen har fått tillatelse til å gå inn i kontraktsforhandlinger med Championship-klubben etter at Liverpool takket ja til 37 millioner kroner for ham, skriver Liverpool Echo.

Arsenal-manager Arsene Wenger vil veldig gjerne ha Torino-spissen Andrea Belotti. Men i kjent Wenger-stil, så synes han at 23-åringen er litt dyr. Wenger har aldri vært kjent for å sprette en ekstra tier for å få gjennom en overgang. I stedet har han gått glipp av en rekke spillere fordi andre har vært villige til å betale det selgende klubb vil ha. Nå er det prislappen på i underkant av 530 millioner kroner som skremmer franskmannen, melder The Sun.

En annen spiller som skal ha tatt plass på Wengers ønskeliste er Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. 21-åringen har imponert i Serie A denne sesongen og fanget interessen til Arsenals speidere. Men ifølge Calcio Mercato skal også Juventus være interessert i den spanskfødte serberen.

Odion Ighalo ble ikke rik av å spille for Lyn. Men nå kan den nigerianske spissen sikre pensjonisttilværelsen sin. For Shanghai Shenhua ønsker å hente ham som rekkekamerat for Carlos Tevez. Og kan de betale Tevez over seks millioner kroner i uken, så vil nok Ighalo få til salt i grøten han også. Ifølge Daily Mirror skal Watford være interessert i å selge dersom de får litt penger for 27-åringen. Men kineserne bør nok sikre seg Ighalos signatur og ikke tro at et håndtrykk er nok til å gå ut i media og proklamere signeringen.

West Ham har nå fått svar fra Celtic om hvor mye de må ut med dersom de vil hente Moussa Dembele tilbake til London. Den tidligere Fulham-spissen har vært i forrykende form for The Bhoys denne sesongen, og vil koste The Hammers småpene 320 millioner kroner dersom de vil ha ham nå i januar, skriver Daily Mail.