Foto: Kjærbye, Anders

– NFF går for Solbakken som landslagssjef

Skal ha kommet med en offisiell henvendelse til Ståle Solbakken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ståle Solbakken skal ifølge VG ha blitt tilbudt jobben som Norges neste landslagssjef.

Avisen skriver at den nåværende FC København-treneren i disse dager vurderer et konkret tilbud fra Norges fotballforbund.

Solbakken vært en het kandidat til å over det norske landslaget etter at Per-Mathias Høgmo forlot stillingen i november i fjor.

Etter det TV 2 forstår jobber toppfotballsjef Nils Johan Semb på spreng for å få klar en ny landslagssjef. I tillegg til Solbakken har Bob Bradley vært nevnt som et aktuelt navn.

Onsdag var toppfotballsjefen i møte med nettopp Bob Bradley.

– Jeg møtte Semb, men vi snakket ikke spesifikt om jobben som landslagssjef. Det var mer om hva som foregår i norsk fotball. En større diskusjon, opplyste Bradley overfor TV2.

Toppfotballsjefen kunne fortelle at det foregår samtaler med flere mulige kandidater.

– Jeg kommenterer ikke navn. Vi inne i en fase der vi snakker med flere kandidater, noe jeg har sagt tidligere. Det er der vi er nå, sa Semb TV 2 onsdag.

Solbakken har tidligere uttalt at han ønsker å samle familien sin igjen. Mens han selv bor i Danmark, bor kone og barn på Hamar.

– Det viktigste for meg er at det blir siste vinter hvor vi bor hver for oss. Det skal løses på en eller annen måte, sa Solbakken til danske Bold i september i fjor.

Ståle Solbakken ønsker ikke å kommentere situasjonen overfor TV 2.