Golden Globe 2017:

Kjenner du igjen de tre kjendisdøtrene som skal hjelpe Jimmy Fallon i natt?

For første gang i Golden Globes historie har tre søsken får den ærefulle tittelen Miss Golden Globe.

Alt som kan krype og gå av glamorøse kjendiser stråler på den røde løperen når Golden Globe går av stabelen i i natt og feirer sin 74. utdeling.

TV 2 sender hele prisutdelingen direkte på TV2.no og TV 2 Livsstil fra klokka 23.30 søndag kveld.

Vi vil også dekke rød løper og prisutdelingen gjennom hele natta her på TV2.no.

Stor overraskelse

For skuespiller Sylvester Stallone (70) og og kona Jennifer Flavin (48) er det ekstra spesielt, siden hans tre døtre Sistine (18), Scarlet (14) og Sophia (20) denne gangen er utnevnt som årets Miss Golden Globes.

I God Kveld Norge lørdag fortalte Sylvester Stallone om den store overraskelsen.

– Først todde jeg at dette var en drøm og jeg tenkte, er ikke dette litt tidlig? Golden Globe fortalte med at de ville presentere noe de ikke hadde gjort før, og la døtrene mine få prisen. Det er en stor ære, forteller en stolt Sylvester Stallone.

PRISVINNER: Sylvester Stallone mottar en Golden Globe for sin rolle i suksessfilmen «Rocky» i januar, 1977. Foto: Scanpix 
PRISVINNER: Sylvester Stallone mottar en Golden Globe for sin rolle i suksessfilmen «Rocky» i januar, 1977. Foto: Scanpix 

Godt oppdratt

I 1997 giftet Sylvester Stallone seg med den 22 år yngre modellen Jennifer Flavin. De fikk de tre døtrene, og Sylvester Stallone innrømmer at det er kona som har oppdratt de tre jentene og fleiper med at han skylder kona penger for den gode jobben hun har gjort.

– Jeg har opppdratt dem og jeg er veldig stolt av mine døtre. De er ikke bare gode studenter og idrettsjenter, de er også gode, varme mennesker, forteller moren Jennifer Flavin (48).

Se Golden Globe direkte her fra klokka 23.30:

Gode råd

Prisen Miss Golden Globe innebærer å dele ut en Golde Globe-statuetter og assistere programleder Jimmy Fallon. De tre jentene har fått mange gode råd av pappa, Sylvester Stallone, og yngstejenta Scarlett har trent med Pappa før den store kvelden.

– Faren min har gitt meg gode råd om å snakke høyt og tydelig, ha en bra holdning og ikke falle. Han har faktisk trent meg opp på høye heler, slik at jeg ikke skal falle, forteller Scarlet Stallone til TeenVogue.

Se God Kveld Norge på lørdager kl. 22.15