Oilers-sjefen fly forbannet etter sjokktapet mot Frisk Asker

Frisk Asker rundspilte serieleder Oilers og vant 5-1 i Stavanger. – Det gikk garantert en kule varmt for Oilers-trener Pål Gulbrandsen etter kampen, mener ekspert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oilers – Frisk Asker 1-5:

Se sammendrag øverst!

Frisk Asker sjokkerte de suverene serielederne Stavanger Oilers og vant hele 5-1 i DNB Arena torsdag kveld.

– Vi manglet innsats og offervilje. Frisk var bedre enn oss i alt, sa Oilers-trener Pål Gulbrandsen til TV 2 Sporten etter kampen.

– Det var et var de få tilfellene da vi ble jobbet i senk. Vi var ikke tilstede fra start. Kollektivet var helt borte. Frisk var sterkere og raskere enn oss i alle faser, fortsatte han.

Gulbrandsen legger ikke skjul på at han var forbannet etter kampslutt.

– Jeg er forbannet på måten vi opptrer på hjemmebane. Så får gutta svare på hvorfor det ble som det ble. Vi ønsker ikke å se slik ut i DNB Arena. Den andre perioden var veldig, veldig svak og jeg skjønner at publikum pep på oss i egen hall, slo han fast.

– Fikk seg en på tygga
TV 2-ekspert Geir Hoff hadde vanskelig med å forklare det som skjedde i Stavanger.

– Dette var den dagen Oilers virkelig fikk seg en på tygga, sa Hoff i HockeyXtra på TV 2 Sportskanalen.

– Kunne blitt et annerledes resultat
Han mener imidlertid at resultater lyver litt.

– Dette var et veldig overraskende resultat. Men jeg føler at selv resultatet ble 5-1, så var det ikke en typisk 5-1-kamp, for å si det sånn. Spillemessig var det jevnere enn resultatet tilsier, mente han.

Eksperten mener samtidig at Oilers var uheldige.

– Frisk var kliniske i sine avslutninger da de fikk sjansen. Det var litt uheldig keeperspill av Oilers. Det var en del langskudd som keeperne på en god dag hadde tatt, mener han.

– Treneren er nok forbannet
Han tror Oilers-trener Pål Gulbrandsen likevel ble rasende etter sjokktapet.

– Jeg tror nok det gikk en kule varmt for Gulbrandsen etter kampen. Han er jo en trener som er kjent for å bli litt sint når han ikke er fornøyd, poengterer han.

To fulltreffere av Jimmy Andersson, og ett av hver av Viktor Granholm, Fredrik Lystad Jacobsen og Anders Bastiansen sørget for målene til Frisk Asker i storseieren. Dan Kissel scoret Oilers' trøstemål.

Oilers topper fremdeles GET-ligaen med 71 poeng. Lørenskog på andreplass har 62.