Winger er mest kjent for rollene sine i åttitallssuksessene «En offiser og en gentleman» fra 1982 og «Tid for ømhet» fra 1983.

Hun ble nominert til Oscar for begge filmene og var en Hollywoods største stjerner tidlig på åttitallet. Mange husker nok den ikoniske sluttscenen i «En offiser og en gentleman» der en uniformskledd Richard Gere bærer fabrikkarbeider Winger ut av fabrikken til tonene av «Up Where We Belong» med Joe Cocker og Jennifer Warnes.

NY FILM: Skuespiller Debra Winger, her fotografert i desember 2014.
NY FILM: Skuespiller Debra Winger, her fotografert i desember 2014. Foto: Jason Decrow/ AP

Første hovedrolle siden 2001

I 2017 er stjernen, som også ble nominert til Oscar i 1993, tilbake. Onsdag ble traileren for filmen «The Lovers» publisert. Dette er Wingers første hovedrolle i en Hollywood-film siden «Big Bad Love» i 2001, skriver Entertainment Weekly.

De siste årene har 61-åringen blant annet spilt i TV-seriene In Treatment og Law and Order. Hun hadde også en rolle i filmen «Rachel getting married» mot Anne Hathaway.

Ekteskapstrøbbel

I «The Lovers», som slippes i USA 5. mai, spiller Winger mot skuespiller og fofatter Tracy Letts og Aidan Gillen, kjent for mange som Petyr Baelish (Little Finger) i TV-serien Game of Thrones.

På traileren ser vi Winger og Letts som middelaldrende ektepar som begge ønsker seg ut av ekteskapet for å fortsette livene sine med sine elskere på hver sin kant. Planen deres slår imidlertid sprekker når de oppdager at de er i ferd med å bli forelsket igjen. I hverandre.

Filmen er skrevet og regissert av Azazel Jacobs.