HETSET: Harry Arter ble hetset i sosiale medier.
HETSET: Harry Arter ble hetset i sosiale medier. Foto: Dylan Martinez

Hetset Premier League-spiller om hans dødfødte datter

Nå ryker kontrakten for amatørspilleren.

I desember 2015 opplevde Bournemouth-spiller Harry Arter og hans partner Rachel sitt livs mareritt.

Deres datter Renee var dødfødt.

Onsdag ble Arter hetset stygt på Twitter av amatørspilleren Alfie Barker etter at Bournemouth rotet bort en 3-0-ledelse mot Arsenal.

– @HarryArter2 en stor hype, bare for å bli skuffet. Akkurat som de ni månedene frem mot da barnet ditt ble født, skrev han, og fulgte opp med.

– @HarryArter2 I det minste så mistet du ikke barnet ditt.

Barker skjønte etter hvert hvilket overtramp han hadde gjort og slettet tweetene, skriver Daily Mirror.

– Jeg er lei meg for kommentarene jeg hadde. Jeg ønsker å be Harry Arter og familien hans om unnskyldning for disse skammelige kommentarene, og jeg vil på det dypeste unnskylde, skrev han på Twitter i etterkant.

Men det får nå følger for ham.

Hans klubb Hitchin har nå løst ham fra kontrakten og vil ikke ha noe mer med ham å gjøre.

– Alfie Barker var registrert for Hitchin Town i Southern League, og har bare såvidt vært på banen for klubben i 2016/17-sesongen. Han har spilt for Langford og Codicote på en dobbelregistrering. Klubben prøver å vise ansvar i sosiale medier og forventer at alle spillere i Hitchin Town gjør det samme. I lys av spillerens uansvarlige og antisosiale oppførsel, kansellerer vi Alfie Barkers registrering og forhold til klubben med umiddelbar virkning, skriver de i en pressemelding.

Arter fortalte nylig om hvordan han opplevde sorgen etter tapet av datteren.

– Det var en veldig vond tid for både meg og min samboer. Jeg var veldig aggressiv mot andre og «klikket» fort på de rundt meg, for eksempel på jobb. Men aldri på Rachel, der holdt jeg alt inne, og det er nok noe av årsaken til at jeg reagerte slik, fortalte han til The Guardian.