Eriksen før kampen mot Chelsea: – Vi er selvsikre

Christian Eriksen vil ikke la Chelsea ta sin 14. strake seier i Premier League.

Se Tottenham-Chelsea på TV 2 Sport Premium og Sumo fra klokken 20.15!

Chelsea virker ustoppelige om dagen. Med 4-2-seieren over Stoke tangerte de Arsenals rekord med 13 seirer på rad i en sesong. Onsdag kveld venter Tottenham på White Hart Lane, og Spurs' danske stjerne, Christian Eriksen, tror på hjemmeseier.

– Vi er inne i en god periode. Vi er selvsikre i det vi gjør. Vi går inn i hver kamp for å vinne, og for å spille vårt beste. Vi spilte mot Chelsea for ikke lenge siden. Vi hadde sjansene i første omgang, men de var best i andre omgang. Forhåpentligvis blir hjemmekampen en helt annen kamp. Som sagt er vi svært selvsikre før hver kamp, Vi ser frem til å spille vårt beste og vinne hver kamp, sier Eriksen.

Før kampen er Tottenham nummer fem på tabellen med ti poeng opp til Chelsea. Eriksen er imponert over det London-rivalen har levert denne sesongen.

– De har fått et svært godt lag. Alle spillerne vet hva de skal gjøre og hvilken posisjon de skal spille i. Alle fyller sine roller svært bra. De tre i angrep har også spilt bra. Costa og Hazard er i storform, og Pedro og Willian spiller bra. De har et veldig sterkt lag. De er vanskelige å slå. Det blir en vanskelig kamp. Chelsea er inne i en svært god periode. Forhåpentligvis er vi laget som endrer det. Det er en åpen kamp, jeg håper vi vinner.