Stjernen avgjorde Østfold-derbyet i åpningsperioden

Hat trick av Daniel Hallström.

Daniel Hallström scoret tre ganger da Stjernen knuste Sparta Sarpsborg og vant 5-1 i Østfold-derbyet i eliteserien i ishockey tirsdag kveld.

Den første scoringen til gjestene kom etter snaue ni minutter ved nettopp Hallström. Deretter fulgte det mål av Peter Wennerström, Niklas Bröms og Hallström nok en gang før perioden var omme. Dermed var all spenning utløst.

Sju minutter ut i den andre perioden var Hallström frempå igjen og sørget for 5-0. Da var det meste gjort for Stjernen-spillerne.

De slapp hjemmelaget til 50 sekunder før slutt i midtperioden. Da fikk Håkon Løken Pedersen gleden av å redusere til 1-5 som også ble sluttresultatet.

Dermed var Stjernen best i Østfold. Laget fra Plankebyen passerte Sparta på tabellen etter storseieren og ligger nå på sjetteplass med 43 poeng. Sparta ligger på plassen bak med ett poeng mindre etter at begge lagene har spilt 30 kamper.

Det er Stavanger Oilers som leder med 71 poeng foran Lørenskog og Vålerenga, mens Frisk Asker med samme poengsum som Sparta, Manglerud Star med 33 poeng og Kongsvinger med 8 danner trioen i bunnen av tabellen.