Tidenes premiere for Farmen

Hele 876.000 seere fikk med seg premieren av Farmen kjendis mandag kveld.

Mandag kveld hadde Farmen kjendis premiere på TV 2, og denne gangen er Farmen-gården fylt av 12 kjente fjes som skal leve som om de var sendt 100 år tilbake i tid.

Dette ble den sterkeste Farmen-premieren noensinne, med hele 876.000 seere. Det ble også tidenes nest høyeste premieretall på TV 2 – kun slått av Hver gang vi møtes-premieren i 2013.

Den premieren hadde nemlig 986.000 seere.

– Oppsiktsvekkende sterke

– Farmen kjendis gjorde reint bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år. I dag er jeg stolt av gjengen i TV 2 og alle i produksjonsselskapet Strix som har gjort en formidabel innsats i å løfte Farmen kjendis, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Blant de 12 som er med i historiens første kjendisversjon av Farmen, er Aylar Lie, Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom, Kari Jaquesson og Leif-Einar Lothepus. De er innkvartert på idylliske Storøy gård ved Rørholtfjorden i Telemark.

Kjendisene byr på seg selv

– Jeg må også gi honnør til alle kjendisdeltagerne som fyller gården med personlighet, glede, frustrasjon og innsatsvilje samtidig som at de byr på seg selv på en måte som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen, sier Nakken videre.

Også TV 2s nye realityserie, Øya, hadde premiere mandag. Øya ble sett av 281.000 og gikk før Farmen, klokka 20.00.

I Øya skal 12 norske jenter overleve helt alene på en øde øy. De må skaffe vann og mat selv, og de filmer også ekspedisjonen selv.

Farmen kjendis ser du mandager kl. 21.40, onsdager kl. 20.00 og søndager kl. 20.00, eller når du vil på TV 2 Sumo. Øya ser du mandager kl. 20.00 eller når du vil på TV 2 Sumo.