Samuelsen spilte hele kampen i comebacket

Martin Samuelsen er tilbake på utlån i Peterborough.

LANDSLAGSSPILLER: Norge-kantspiller Martin Samuelsen fikk 90 minutter for Peterborough i League One mandag.   Foto: Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Mandag spilte nordmannen hele kampen da hans nye klubb spilte 1-1 mot Scunthorpe i engelsk 1. divisjon.

West Ham-talentet var utleid til Peterborough store deler av forrige sesong, og returnerte til klubben på nyåret etter et mislykket utlån i Blackburn.

Mandag startet 19-åringen på midtbanen for sin nye klubb. Derfra fikk han se Josh Morris sende hjemmelaget i ledelsen like før pause.

Samuelsen og co. kom imidlertid tilbake og utlignet da Charlie Goode satte ballen i eget mål.

Peterborough er dermed fortsatt på skuddhold til sjetteplassen som gir kvalifisering til mesterskapsserien. Klubben ligger som nummer åtte, to poeng bak Uwe Rösler Fleetwood, som har sjetteplassen etter sin seier over Shrewsbury.

– Takk til alle «Posh-fans» i dag og i går for den fantastiske mottakelsen. Godt å spille igjen og få det ene poenget. La oss nå rykke opp, skriver Samuelsen på Twitter etter kampen.

Driblefanten var tidligere i høst i Blackburn (mesterskapsserien), men låneoppholdet varte i bare snaut tre måneder. På grunn av lite spilletid dro han tilbake til West Ham.

Peterborough har også fått West Hams tillatelse til å bruke nordmannen i FA-cupen. Der venter superfavoritt Chelsea på Stamford Bridge 8. januar.

Fredrik Ulvestad fikk tolv minutter som innbytter da Charlton vant 4-1 over Bristol Rovers i engelsk 1. divisjon mandag. Stillingen var allerede 4-1 da 24-åringen entret banen.