Klopp åpner for sjelden spisskonstellasjon mot Sunderland

Det tøffe kampprogrammet åpner muligheten at Divock Origi og Daniel Sturridge får spille sammen på topp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Knappe 44 timer etter at Liverpool gikk triumferende av Anfield-gresset etter Manchester Citys besøk, gjester de røde Stadium of Light og Sunderland.

Skaff deg tilgang til Premier League her.

Med den tøffe kampbelastningen, og skader på enkelte nøkkelspillere, tvinges Liverpool-manager Jürgen Klopp til å gjøre visse endringer.

– Etter kamp stiller man vanligvis mange spørsmål for å finne ut om man kan hvile enkelte spillere, men det kommer jeg ikke til å gjøre nå. Nå kommer jeg til å vente på informasjon fra det medisinske personellet. I tillegg får vi ikke gjennomført noen ordentlig treningsøkt, så det er vanskelig å vite helt hvordan spillerne føler seg, sier Klopp på en pressekonferanse gjengitt i Liverpool Echo.

Daniel Sturridge har ikke fått mange sjanser under tyskeren denne sesongen. 27-åringen fra Birmingham har sett fått innhopp når Divock Origi har gått tom for krefter, men mot Sunderland åpner Klopp for en sjelden spisskonstellasjon.

– Vi har spilt med Divock og Daniel sammen på topp før, og det er naturligvis et alternativ til mandag. Men akkurat nå ønsker jeg ikke å gi David Moyes mer informasjon om oss enn han allerede har, sier Klopp.

Sist Sturridge og Origi startet på topp sammen i Premier League var 20. mars i fjor. Da ble det 2-3-tap borte for Southampton.

– Jeg fokuserer aldri på mer enn en kamp av gangen, så når kampene kommer så tett blir det ikke like mye tid til planlegging som man skulle ønske. I tillegg må man bruke tid på pressen, sier Klopp.

Merseyside-klubben har hatt en strålende sesong så langt. Etter 19 kamper står Jürgen Klopps menn med 43 poeng, det meste klubben har hatt noensinne etter halvspilt Premier League-sesong. Det grunner til optimisme i gatene rundt Anfield.

– Seieren mot Manchester City var svært viktig for oss. Vi ofret så mye, så det hadde vært ordentlig kjedelig om vi ikke satt igjen med noe. Vi sitter igjen med alt, og det er fantastisk, sier Klopp.

Den eksentriske tyskeren poengterer imidlertid at seieren ikke spiller like stor rolle om Liverpool nå reiser hjem fra Sunderland uten et godt resultat.

– Vi må gjøre vårt beste. De er i samme situasjon som oss i og med at de også spilte lørdag ettermiddag. Men jeg har sagt nok om kampprogrammet. Det er lenge siden vi slo oss til ro med at det er satt opp slik, så nå reiser vi dit for å ta våre neste tre poeng.

Se Sunderland-Liverpool direkte på TV 2 Sport Premium mandag kl. 16.