VIL HA MER: Arsene Wenger ønsker at Premier League skal holde et høyere nivå utover våren enn den har gjort så langt i sesongen.
VIL HA MER: Arsene Wenger ønsker at Premier League skal holde et høyere nivå utover våren enn den har gjort så langt i sesongen. Foto: John Sibley

Arsene Wenger: – Premier League har skuffet på alle områder denne sesongen

Arsenal-manageren har ikke latt seg imponere av det som er prestert så langt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal avslutter 2016 på en fjerdeplass i Premier League.

Men kan kickstarte 2017 med seier over Crystal Palace på årets første dag.

Se Arsenal - Crystal Palace på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no kl 17.00.

Men selv om det kanskje aldri har vært tettere mellom stjernene, både på og utenfor banen, i Premier League, så har ikke Arsenal-manager Arsene Wenger latt seg imponere.

– Totalt sett så var det en veldig lovende Premier League-sesong, med alle de beste managerne i verden her for å kjempe. Det lovet til å bli et eksepsjonelt år. Men så langt så synes jeg det har vært skuffet på alle områder. Vi har ikke laget de store kampene. Premier League har ikke gitt de kampene som blir husket, sier han til Arsenals hjemmeside.

Han tror kanskje frykten for å tape blir større enn ønsket om å vinne når det er så jevnt som det nå er i toppen.

– Kanskje det er fordi begge lag holder et topp nivå. Jeg tror alle føler presset av at man ikke må tape. Hver kamp er blitt så viktig. Kanskje også fordi forskjellen mellom de største og de mindre lagene betyr at noen lag bare forsvarer seg, sier han.

Men franskmannen tror nivået vil ta seg opp utover i vårsesongen.

– Jeg føler at ligaen har mer å gi enn det vi har fått ut. Da inkluderer jeg meg selv. Du tenker alltid at en Premier League-sesong blir husket for de to-tre kampene som var helt spektakulære. Så langt har ikke ligaen produsert noen slike. Jeg mener at vi har verdens beste managere i denne ligaen, og jeg er sikker på at i andre del av sesongen, når alle virkelig må gå for det. Når det ikke lenger er «vent og se», men i stedet «gå og ta», så vil vi se noen spektakulære kamper, sier Arsenal-sjefen.

Selv kan Arsenal prøve å starte 2017 med å gjøre oppgjøret med Crystal Palace til en spektakulær affære.

Se Arsenal - Crystal Palace på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no kl 17.00.