KJÆRLIG HILSEN: Harper Beckham (5) skriver en kjærlighetserklæring til foreldrene Victoria og David Beckham på stranden under juleferie på Maldivene. 
KJÆRLIG HILSEN: Harper Beckham (5) skriver en kjærlighetserklæring til foreldrene Victoria og David Beckham på stranden under juleferie på Maldivene.  Foto: Stella Pictures/Instagram

Beckham-datter med rørende nyttårshilsen

Harper Beckham (5) sjarmerer en hel verden med sin kjærlighetserklæring til foreldrene sine.

Lille Harper Beckham (5) har skriblet en søt melding til sine foreldre, Victoria og David Beckham under et besøk på stranden på Maldivene.

Hyllest til foreldrene

Den fem år gamle jenta bestemte seg for å vise nøyaktig hvor mye hun elsker foreldrene sine, og Victoria Beckham har delt bildet på Instagram.

Hun la til på bildet med store bokstaver:

– Kyss fra godjenta mi.

Beckham-familien er for tiden på ferie på Maldivene sammen med sine venner, kjendiskokken Gordon Ramsay og familien hans.

Kisses from my baby girl ✨ X VB

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Hylles av dronningen

Harper Beckham vil nok bli svært stolt av mamma, Victoria Beckham i det nye året. Spice Girls-stjernen skal motta en OBE (Order of the British Empire) av dronningen, akkurat slik David Beckham gjorde for 13 år siden.

Victoria Beckham vil motta sin OBE for sin innsats for veldedighet og mote.

42-åringen er FN-ambassadør, noe hun har vært siden 2014 og har jobbet mye med HIV/Aids. Hennes jobb som motedesigner startet i 2008, da hun viste frem sine første klær under en motevisning i New York.