Mourinho kan selge Schneiderlin, men vil ikke låne ut noen

José Mourinho benyttet årets nest siste dag til å gjøre klar Manchester Uniteds prioriteringer før transfervinduet åpner over helgen.

United møter Middlesbrough til TV 2 Sport Premium-sendt kamp kl. 16 nyttårsaften.

Mourinho bekreftet på en pressekonferanse fredag at Wayne Rooney ikke er skadefri til den kampen, som går mot hans gode venn og Boro-manager Aitor Karanka.

Portugiseren svarte også på spørsmål om han hadde tenkt å selge eller låne ut spillere i januar.

– Sam Johnstone er den eneste spilleren jeg vil sende ut på lån. Han trenger å spille, sa Mourinho om den unge reservekeeperen.

Det betyr at stjerner som Memphis Depay og Anthony Martial, som begge har fått begrenset spilletid så langt denne sesongen og gitt uttrykk for misnøye rundt det, ikke ser ut til å få anledning til å prøve seg et annet sted. Sevilla har vært nevnt som en mulig klubb for Martial.

Manchester United har også avvist et bud på 13 millioner pund på midtbanespilleren Morgan Schneiderlin fra West Bromwich.

– Jeg vil ikke selge spillere. Styret er på linje med meg der. Men om en spiller ikke får spille mye og virkelig vil forlate oss, kan vi ikke hindre ham om våre betingelser blir innfridd. Så langt har vi ikke mottatt et bud vi kan akseptere, sa Mourinho.

Manchester United er i storslag for tiden og har ikke tapt på to måneder. Manageren øyner en mulighet til å bryte inn i topp fire-gruppen og satser på at formen fortsetter.

– Det er vanskelig å huske sist vi ikke spilte bra, selv da vi ikke fikk resultater. Vi har vunnet de siste fire kampene i Pemier League. Vi trenger poeng, så la oss prøve å gjøre det for fansen på Old Trafford i morgen.