BABY: Ellen Pompeo og ektemannen Chris Ivery (t.h.) har fått sitt tredje barn. I romjulen var familien ute på rusletur med det nye familiemedlemmet.
BABY: Ellen Pompeo og ektemannen Chris Ivery (t.h.) har fått sitt tredje barn. I romjulen var familien ute på rusletur med det nye familiemedlemmet. Foto: AFP/SCANPIX/STELLA

Greys Anatomy-stjerne (47) delte fødselsnyhet

Skuespilleren har blitt mamma for tredje gang.

Skuespiller Ellen Pompeo (47) og ektemannen Chris Ivery har fått sitt tredje barn, det bekrefter Pompeo på sin Instagram-profil.

Under et bilde av den nyfødte sønnen med sin far, avslører Pompeo at sønnen skal heter Eli Christopher.

Pompeo, best kjent som hovedrolleinnehaver i tv-serien «Greys Anatomy», har fra før to døtre – Stella Luna (7) og Sienna May (2).

Surrogati

Mens den første datteren ble unnfanget naturlig, kom den yngste datteren til verden via surrogati.

Det er ikke kjent om den nyfødte sønnen også ble båret frem av en surrogatmor, men flere rykter spekulerer i dette. Bildene av Pompeo de siste månedene viser ingen tegn til at hun har gått gravid.

❤️Eli Christopher❤️ Chris Ivery just fell a notch.. I've got a new guy

Et bilde publisert av Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

På talkshowet Jimmy Kimmel åpnet Pompeo seg om surrogativalget i 2014, skriver E Online.

– Det er en fantastisk ting å gjøre i livet, å bære en annens barn. Jeg er for alltid takknemlig for det, sa hun om surrogatmoren, som har forblitt anonym.

– Jeg var der mens de inseminerte henne og vi holdt hender. Jeg så på mikroskopet og så embryoet, barnet, og de de inseminerte henne. Så holdt vi hender og ba, sa hun.

Ville legge karrieren på hylla

Pompeo har siden 2005 spilt rollen som legen Meredith Grey i suksesserien «Greys Anatomy», som for tiden er inne i sin 13. sesong.

For to år siden uttalte 47-åringen at hun ønsket å legge karrieren på hylla.

– Jeg har ikke den store trangen til å spille skuespill lenger, sa hun den gang.