Fotballryktene: – Vil sprenge banken for Alexis Sanchez

Og Liverpool har en ny keeper i siktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er godt i gang med årets nest siste dag.

Det betyr at om to dager vil de første overgangene i 2017 begynne å tikke inn.

Er det rart det kribler i hele kroppen?

Her får du den nest siste samlingen av fotballrykter for året.

Real Madrid ønsker å forsterke foran neste sesong. Og posisjonen som har høyest prioritet er keeper. The Sun skriver at klubben nå har gitt opp David de Gea og i stedet går all in på Chelseas Thibaut Courtois. Det blir derfor spennende å se om Asmir Begovic blir brukt hyppigere utover våren. Det kan være et sterkt signal om at belgieren er på vei tilbake til den spanske hovedstaden.

Chelsea-manager Antonio Conte er åpenbart ikke overbevist om at Michy Batshuayi er mannen som kan fylle Diego Costas sko dersom Premier League-toppscoreren skulle bli skadet eller pådra seg en lengre karantene. Han er derfor på spissjakt, og førstevalget hans kommer nok til overraske enkelte. For ifølge AS ønsker Conte å hente den spanske veteranen Fernando Llorente fra Swansea i januar. Han tror 31-åringen har den fysikken som trengs for å spille ensom spiss i Chelseas 3-4-3-system.

Et annet alternativ, som er i den andre enden av den fysiske skalaen, er Javier Hernandez. Den meksikanske erten har vært fantastisk for Bayer Leverkusen og kan altså være på vei tilbake til Premier League, skriver The Sun. 28-åringen ble aldri noe førstevalg i Manchester United, og er lysten på å vise de røde djevlene at de gjorde en feilvurdering da de ikke satset på ham.

Cesc Fabregas har fått litt spilletid den siste tiden, men ifølge Corriere dello Sport så kommer spanjolen til å forlate Chelsea etter sesongen uansett. Midtbanespilleren er lei av å spille annenfiolin bak N'Golo Kanté og Nemanja Matic, og så fort AC Milans nye kinesiske eiere er på plass, så vil de hente ham til Milano.

Jose Mourinho har jobbet knallhardt med å slette alle spor etter Louis van Gaal i Manchester United. Nå har han også byttet ut store deler av speiderkorpset i klubben. Sistemann inn er belgiske Roland Janssen, skriver Clubcall. Janssen har de siste årene vært sjefsspeider for Genk, og er mannen som i sin tid oppdaget Kevin De Bruyne. I tillegg har United gitt jobber til de tidligere Manchester City-speiderne David Harrison, Lyndon Tomlinson og Ronnie Cusick. Sjefsspeider Marcel Bout er en av få som van Gaal hentet inn som får beholde jobben sin.

En unggutt som kan bli Manchester Uniteds eiendom er 17 år gamle Matthew Knox. Angriperen fikk sin skotske toppseriedebut for Livingston bare fire dager etter 16-årsdagen sin på Boxing Day i fjor. Nå har han sju kamper bak seg for A-laget, og har fått tillatelse til å dra på prøvespill med Manchester United, skriver Daily Mail.

Hva skjer egentlig med Victor Lindelöf? Torsdag gikk ryktene om at Mourinho hadde mistet interessen for svensken. Men samme kveld ble han utelatt fra Benficas tropp til cupoppgjøret med Pacos de Ferreira. Det mener Daily Mirror kan være et signal om at forsvarsspilleren likevel er på vei til Manchester United.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gjorde et lite unntak fra sine prinsipper torsdag, da han valgte å uttale seg om et overgangsrykte. Ifølge Metro sa han følgende da han ble spurt om interessen for Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain: – Normalt så sier jeg ikke noe om overgangsrykter, men jeg kan gjøre et unntak. Dette er nonsens.

Det virker ikke som om Klopp har planer om å gå inn i en tøff kamp om ligatittelen utover våren med Simon Mignolet og Loris Karius som sine eneste keepere. Etter at han fikk et rungende nei fra Leicester i sine tilnærmelser til Kasper Schmeichel, så skal han nå ha flyttet fokus over til AC Milans Diego Lopez. Brasilianeren har vært på lån til Espanyol denne sesongen og kan nå være den Liverpool vil gå for i januar, skriver Marca.

Det er ikke bare AC Milan som har fått kinesiske eiere. Også byrival Inter er nå eid fra Kina. Og Suning-gruppen har bestemt seg for å bruke nærmere to milliarder kroner på å bygge et nytt lag neste sommer. Og ifølge Corriere dello Sport er det Arsenals Alexis Sanchez som står øverst på handlelisten. Chileneren blir ikke enig med The Gunners om en ny kontrakt, og vil trolig få det han ønsker dersom han vil flytte til den italienske motemetropolen. Klubben skal være villig til å bruke en stor del av de avsatte midlene på å få Sanchez tilbake til Serie A.

Arsenal på sin side følger nøye med hva som skjer med Evertons Ross Barkley. Den engelske landslagsspilleren har bare 18 måneder igjen av kontrakten sin på Goodison Park, og The Telegraph hevder at Tottenham vil prøve seg med et bud i januar. Da vil fort The Gunners bli med på en budrunde.

Men Barkley er ikke Tottenhams førstevalg på nyåret. Daily Mirror skriver at Spurs planlegger et bud på Real Madrids Isco. 24-åringen skal være møkklei av å sitte på benken på Santiago Bernabeu og kan være interessert i å ta turen til Nord-London for å få spilletid.

Det har ikke gått helt på skinner for regjerende Premier League-mester Leicester denne sesongen. Nå ønsker manager Claudio Ranieri å få inn litt friskt blod i stallen. Ifølge Leicester Mercury så er Genks midtbanespiller Wilfred Ndidi så godt som klar, og vil bli presentert av The Foxes så fort overgangsvinduet åpner.

Leicester skal også ha lagt inn et bud på Sassuolos midtstopper Francesco Acerbi, skriver Gazzetta dello Sport. Det kan bety slutten for partnerskapet til Wes Morgan og Robert Huth.

Stoke har spilt mye bra fotball denne sesongen, men mangler en spiss som kan omsette sjansene deres i mål. Nå er manager Mark Hughes på spissjakt og skal ha to karer i søkelyset. Stoke Sentinel skriver at han håper å få på plass låneavtaler for Napolis Manolo Gabbiadini og RB Leipzigs Davie Selkie.