GRUSOMT: Politiet fant den lille jenta liggende i denne boksen da de stormet et hus i Indiana. Nå er ni personer siktet for barnemishandling. 
GRUSOMT: Politiet fant den lille jenta liggende i denne boksen da de stormet et hus i Indiana. Nå er ni personer siktet for barnemishandling.  Foto: AP

Barnemishandlingssak ryster usa:

Jente (3) holdt fanget i boks full av insekter

Ni personer er pågrepet etter at politiet stormet et hus i delstaten Indiana.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Pulaski i Indiana gjorde et grusomt funn da de tok seg inn i et hus like før jul. Et tips hadde ført dem til huset, og det som møtte dem har gjort sterke inntrykk.

– Jeg har aldri sett noe som dette. Det er et av de tilfellene der du går rundt og håper at det ikke er sant, sier sheriff Jeffrey Richwine til tv-stasjonen WNDU.

Inne i huset fant de nemlig en tre år gammel jente som hadde blitt holdt fanget i en liten treboks. Det overgår politimannens villeste fantasier.

– Ingen har en liten jente i en boks, det skjer bare ikke. Og når vi er der, når de forteller det, tror du ikke på det. Du tenker «Gud, hvem hadde gjort noe sånt?», sier Richwine.

Jentas far er blant de ni pågrepne i saken. Alle er siktet for enten barnemishandling eller for å ikke ha grepet inn og stoppet mishandlingen.

Bestefaren hennes forteller til WNDU at han er sjokkert over hva som har skjedd med barnebarnet.

– Jeg har sett folk behandle dyrene sine bedre. Det er som et mareritt, og jeg skulle ønske jeg våknet.

Tre-åringen lå inni boksen, som også inneholdt masse døde insekter, med lokket på da politiet kom til huset. Faren hevder ifølge rettsdokumenter at jenta av egen fri vilje pleide å legge seg oppi esken på nettene, men påtalemyndigheten fester ingen lit til hans forklaring. De mener dessuten at den ble låst ved flere anledninger.

Flere av de siktede er unge voksne, i tillegg til tre personer som er i 30-40-årene.

Oppi boksen var det masse døde insekter, i tillegg til en skitten pute. 
Oppi boksen var det masse døde insekter, i tillegg til en skitten pute.  Foto: AP
Politiet mener at jenta ble låst inne i boksen ved flere anledninger. 
Politiet mener at jenta ble låst inne i boksen ved flere anledninger.  Foto: AP