SPARKET: Bob Bradley fikk det svært tøft i Premier League. Her fra hans siste kamp mot West Ham.
SPARKET: Bob Bradley fikk det svært tøft i Premier League. Her fra hans siste kamp mot West Ham. Foto: Peter Cziborra

– Støtteapparatet gjorde narr av Bradley

Støtteapparatet skal ha oppfattet hans metoder som gammeldagse, hevder britisk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bob Bradley ble den første amerikanske manageren i Premier League da han overtok Swansea i starten av oktober.

Den tidligere Stabæk-sjefen har måttet tåle mye kritikk fra den britiske pressen, og etter kun elleve kamper var det slutt. Nå avslører Daily Mail at han også slet med å overbevise Swanseas støtteapparat og spillere med sine metoder.

Ifølge den britiske avisen gikk 58-åringen under kallenavnet «Ronald Reagan» blant Swansea-staben. Grunnen til det skal ha vært at de anså hans metoder på treningsfeltet for å være gammeldagse.

Ronald Reagan var amerikansk president fra 1981 til 1989. i tillegg hadde han også en karriere som skuespiller. For noen år siden kom det for øvrig frem at selveste Cristiano Ronaldo faktisk ble oppkalt etter nettopp Reagan, fordi det var hans fars favorittskuespiller.

Bradley, som kun vant to av sine elleve ligakamper, skal ha kommet godt overens med spillerne sosialt, men de skal ikke ha blitt overbevist over hans sportslige ferdigheter.

Etter sparkingen har han fått støtte fra den notoriske urokråken Joey Barton (!).

– Syns synd på Bob Bradley. Er ikke sikker på hva han kunne ha gjort. Tok over en annen managers spillere og fikk aldri et overgangsvindu, skrev Barton på sin Twitter-profil.

Amerikanerens agent uttalte i går at den ledige Norge-jobben kunne friste mannen som ble kåret til Årets Trener i Norge i 2015.