DREPT: Louise Borglit (32) ventet sitt første barn da hun ble brutalt drept mens hun luftet hunden i København.
DREPT: Louise Borglit (32) ventet sitt første barn da hun ble brutalt drept mens hun luftet hunden i København. Foto: Privat

Gravide Louise (32) ble knivdrept i en park: Politiet står uten ett eneste spor

Politiet har ingen mistenkte, ikke noe drapsvåpen og intet motiv for det bestialske drapet på danske Louise Borglit (32).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

4. november ble Danmark rystet av det brutale drapet på gravide Louise Borglit (32).

Kvinnen, som var gravid i syvende måned, ble knivdrept i en park i Herlev, utenfor København.

Dansk politi gikk raskt ut og beskrev drapet som bestialsk.

Blank tavle

Nesten to måneder etter drapet står dansk politi på bar bakke i etterforskningen.

Ifølge danske Ekstra Bladet har ikke politiet noen mistenkte i saken, intet drapsvåpen og ikke noe motiv for drapet.

– I begynnelsen kjøpte jeg en hvit tavle, som jeg hengte opp på kontoret, for å kunne skrive ned navn på mistenkte. Men tavlen er like blank som da jeg kjøpte den, sier politikommisær Ole Nielsen til avisen.

Det var en tilfeldig forbipasserende som fant 32-åringen. Det var regn og dårlig vær fredagskvelden hun ble funnet livstruende skadd. Kort tid senere døde Louise.

Hun var ute å gikk tur med søsterens hund da hun ble angrepet, og politiet venter fortsatt på mulig DNA-spor fra hundens pels.

Politiets krimteknikere finkjemmet området kort tid etter at 32-åringen ble funnet, men fant aldri noe drapsvåpen på stedet.

– Vi gjorde alt for å finne kniven. Både med hundesøk og med gjennomgang av kloakken. Vi gjør alt for vi kan. Vi vil så gjerne ha en liten flik – ett lite spor å gå etter, sier Nielsen.

Ukjent mann

I ukene etter drapet har politiet fått melding om flere funn av kniver, som er blitt undersøkt. Men ingen av dem har vært drapsvåpenet.

Ett vitne har sett en mann komme ut fra Elverparken, men politiet har ikke fått kontakt med vedkommende. De ønsker fortsatt at mannen skal melde seg for politiet.

Arbeidet med å gjennomgå overvåkningsvideo fra parken pågår fortsatt, men så langt har det ikke gitt politiet flere holdepunkter i saken.

Til tross for at det snart er to måneder siden drapet får politiet stadig henvendelser og tips i saken.

– Vi har fått masse av henvendelser fra folk. Vi gjennomgår hver enkelt av dem og leser gjennom alt. Hver gang vi har noe å gå etter igangsetter vi undersøkelser, sier Nielsen.