– Klopp har nok jobbet veldig hardt med Sturridge

TV 2s Premier League-eksperter roser Daniel Sturridges forvandling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Sturridge kom innpå etter 70 minutter av tirsdagens Premier League-oppgjør mot Stoke på Anfield. 55 sekunder senere hadde den skadeforfulgte spissen scoret sitt første ligamål for sesongen. Sturridge snappet opp et håpløst tilbakespill fra Ryan Shawcross og gjorde ingen feil alene med keeper Lee Grant.

– Jeg har ikke fått så mange gavepakker som det på en stund. Jeg ser på det som en gave fra forsvareren. Men det er viktig å gripe muligheten når jeg får den. Å komme èn mot èn sånn er en drøm for en spiss, sier 27-åringen etter kampen.

Den engelske landslagsspissen var tilbake etter en skade som har holdt ham på sidelinjen i en måned mot Everton forrige runde. Også i den kampen spilte han en avgjørende rolle etter at han kom inn som innbytter.

Sturridge ønsker likevel ikke å forlange startplass mot Manchester City på nyttårsaften.

– Det viktigste er at jeg tenker positivt. Til sjuende og sist et er det et lagspill. Alle spillerne i troppen kommer til å være viktige nå fremover. Jeg tar muligheten når jeg får den og jeg nyter de minuttene jeg får. Dersom jeg ikke starter er det bare å være positiv og komme med input der jeg kan, sier han videre.

Etter intervjuet vanket det skryt av ekspertene i TV 2s Premier League-studio.

– Det var et bra intervju. Sturridge virker glad. På ekte. Og dette er en mann som ikke pleier å være glad når han må sitte å se de andre spille fotball, sier Erik Thorstvedt.

Han får støtte av Ronny Deila.

– Det virker som godt lederskap av Klopp. Det tar tid å bygge en kultur. Han har nok jobbet veldig hardt med Sturridge i måten han har lyst å være på og hvordan man skal oppføre seg. Dette virket genuint ærlig. Det er viktig, sier han.