Nicolai (25) tok opp det han sa i søvne over fire år – resultatet får vennene hans til å krepere av latter

Sunnmøringens søvnopptak tar av på Facebook.

Det å snakke i søvne er noe mange gjør en gang i blant, men for Nicolai Engeli Godø har det blitt noe som hører natten med.

Folk er i ekstase

25-åringen postet nylig en video på Facebook der han har samlet de beste samtalene han har hatt med seg selv i søvne. Og folk gir seg over av begeistring etter å ha sett videoklippet:

«Ulogisk morsomt!!! Sykeste på lenge!! Hahahaha!!!»

«Hahaha!! Det beste jeg har sett på lenge.»

«Dette er jo bare helt episk!! Dør av latter!!»

Dette er bare noen av kommentarene han har fått så langt.

Hør de morsomme opptakene i videovinduet øverst i saken!

– Dette er helt ekte. Det går ikke an å finne på så rare setninger. Jeg visste at jeg snakket mye i søvne, men ble selv overrasket da jeg hørte alt jeg sa, forteller han til TV 2.

Katte-krangel

Godø er opprinnelig fra Ålesund, men er nå lærerstudent i Oslo. Han forteller at mesteparten av søvn-bablingen er opptak han gjorde da han gikk på folkehøgskole.

GIFT: Nicolai og kona Miriam Andreassen Godø. Foto: Privat.
GIFT: Nicolai og kona Miriam Andreassen Godø. Foto: Privat.

Alle opptakene er gjort med appen «Sleeptalk».

– Før jeg la meg en kveld så hadde kona og jeg snakket om katter. Jeg har veldig lyst på katt, men det har ikke hun. Da jeg våknet og hørte på opptakene så hadde jeg tydeligvis hatt en katte-krangel med henne i søvne.

Men får hun sove når du er så pratsom på nattestider?

– Hun våkner ofte på nettene og slår til meg. Noen ganger våkner jeg av det, mens andre ganger fortsetter jeg bare å prate eller reise meg opp i søvne. Men nå har vi vært gift i tre år, så hun har blitt vant til det, flirer Godø.