Conte inviterte journalister på juleøl

– Han spanderte øl på alle og var veldig godt selskap, sier BBC-journalist.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antonio Conte går fra seier til seier i Premier League. Italieneren virker å være i strålende julehumør. Nå avslører BBC-journalisten John Southall at Chelsea-manageren inviterte med seg flere journalister til et julebesøk litt utenom det vanlige.

– Vi hadde en veldig hyggelig time i hans selskap. Det var torsdag ettermiddag etter pressekonferansen (fire dager før Bournemouth-kampen, jou. anm). En håndfull journalister ble invitert med på en førjulsdrink med Chelsea-sjefen, sier Southall til BBC.

Se høydepunktene fra Chelseas Boxing Day-seier mot Bournemouth i videovinduet øverst i saken.

– Vi ble med til den lokale puben The Plough, som ligger rett i nærheten av klubbens treningsanlegg i Cobham, forteller journalisten.

Det kan virke som om det ble en perfekt oppladning for italieneren. Chelsea satte nemlig ny klubbrekord med tolv strake seirer etter mandagens trepoenger.

– Han spanderte øl på alle og var veldig godt selskap. Han var veldig åpen og personlig. Jeg tror det reflekterer hva han har gjort i Chelsea. Måten han har forandret laget på, både på og utenfor banen. Jeg tror spillerne vet akkurat hvor de har ham, og de vet hva han forventer av dem.

London-klubben leder ligaen med syv poeng ned til Manchester City på andreplass.

– På dette tidspunktet i fjor kjempet Chelsea mot nedrykk. Klubben var i krise. Conte har forandret alt, sier Southall.

Chelseas neste kamp er på selveste nyttårsaften hjemme mot Stoke.