Fotballryktene: –Arsenal leder an i kampen om West Ham-stjerne

... Og Chelsea er ute etter to Real Madrid-spillere, mens keeperstjernen kan gå motsatt vei.

Vi fikk en herlig fotballdag i går med blant annet kunstscoringer, Chelseas seiersrekord og en fin opptur for vår egen Håvard Nordtveit. Dette var bare en forsmak på hva vi har i vente de kommende dagene.

I kveld fortsetter Premier Leagues deilige juleprogram med Stoke kl. 18.15. Men før den tid kommer er det på tide å gi dere det aller siste fra ryktebørsen.

Liverpool henger fortsatt med i toppen av Premier League, men klubbens brasilianere har ikke bare hatt gode dager den siste tiden. Philippe Coutinho er fortsatt ikke tilbake etter ankelskaden han pådro seg i november, mens Roberto Firmino havnet i alvorlig trøbbel på julaften. Nå skriver Daily Mail at klubbens tredje brasilianer, Lucas, kan bli lånt ut til Inter i løpet av januar.

Se Premier Leaks-julespesial i videovinduet øverst i saken.

Chelseas 3-0-seier mot Bournemouth på Boxing Day gjorde at klubben satte ny klubbrekord med 12 strake trepoengere. Det var også uten suspenderte Diego Costa på banen. Det var ventet at Michy Batshuayi skulle få sjansen i hans fravær, men belgieren måtte nøye seg med noen overtidssekunder som innbytter. Antonio Conte inisterer likevel på at den belgiske landslagsspissen ikke vil bli lånt ut i det kommende vinduet.

Vi holder oss i London, for ifølge Daily Star så har Toni Kroos feiret jul i den engelske hovedstaden. Avisen skriver at Chelsea skal være interessert i å kjøpe Real Madrid-spilleren. Også James Rodriguez har vært linket til Vest-London den siste tiden, samtidig som Thibault Courtois kan gå motsatt vei.

Over til en annen London-klubb: West Ham. Hammers-supporterne fikk en solid opptur med mandagens 4-1-seier mot Swansea, men fansen går nok inn i januarvinduet med blandede følelser. Dimitri Payet er en spiller det fortsatt er stor interesse rundt, og i dag skriver Daily Mirror at Arsenal er i førersetet i kampen om franskmannen. Marseille, PSG og Manchester United har tidligere blitt nevnt som potensielle nye arbeidsgivere for 29-åringen.

Den svenske Benfica-forsvareren Victor Lindelöf har lenge vært i Manchester Uniteds søkelys. I dag meldes det om at svenskens moderklubb, Västeras, er i konflikt med Benfica om en klausul i 22-åringens kontrakt. Det kan velte den potensielle England-overgangen.

Anthony Martial har vært inn og ut av United-laget så langt denne sesongen. I dag meldes det at Sevilla vil hente den franske landslagsspilleren på lån. En annen som kan være på vei ut av Old Trafford-portene er Morgan Schneiderlin. Både Inter og Juventus skal være interesserte i midtbanespilleren.