– Jeg skal knuse ansiktet hans

Conor McGregor slenger med kjeften mot Floyd Mayweather igjen.

Etter at den irske MMA-stjernen Conor McGregor i november slo Eddie Alvarez og vant tittelbeltet i lettvekt under UFC 205 annonserte han at han tar en ti måneder lang pause fra UFC-sirkuset.

Pausen skyldes blant annet en rolle i TV-serien Game of Thrones, samt kjærestens graviditet.

Men McGregor bruker også pausen til å utforske andre kampsporter og 1. desember skaffet han seg en bokselisens i California. Årsaken skal blant annet være at han ønsker seg en kamp med bokselegenden Floyd Mayweather Jr. Det har lenge versert rykter om en potensiell storkamp mellom de to slåsskjempene og nå heller MMA-stjernen mer bensin på ryktebålet.

På selveste julaften la McGregor ut et manipulert bilde av de to på sosiale medier med tittelen: – Jeg skal knuse ansiktet hans. På bildet har McGregor på seg boksehansker, noe som antyder at han ønsker å møte Mayweather i boksing.

Tidligere har iren uttalt at 39 år gamle Mayweather ikke tør å møte ham i et MMA-bur og at han derfor er forberedt på å ta på seg boksehansker for å slåss med amerikaneren.

Til det svarte bokseren.

– Jeg er en elefant. Og en elefant tråkker ikke på maur. Faktisk så ser ikke elefanten mauren en gang.

Spørsmålet er om Mayweather, som har tilnavnet «Money» fordi han bare bokser kamper som drar inn store penger, nå lar seg friste til å bokse mot McGregor.