Fotballryktene: – PSG vil ha Liverpool-stjerne

... Og Tottenham vil hente London-rivalens store formspiller.

Januarvinduet nærmer seg med stormskritt. Det skal fortsatt spilles en haug med fotballkamper før vinduet åpner, men det er ikke mange dagene igjen.

Her er de heteste ryktene på fotball-Englands store festdag.

Jack Wilshere har 18 måneder igjen av Arsenal-kontrakten sin, og ifølge Daily Mail har klubben ennå ikke tatt kontakt med engelskmannen om en forlengelse. Manchester City skal være en av flere klubber som følger utviklingen nøye. 24-åringen er foreløpig utlånt til Bournemouth ut sesongen.

Wilfried Zaha har vist svært lovende takter for Crystal Palace denne sesongen. Nå skal London-rivalene Tottenham være villige til å punge ut for lynvingen i januar. Det skriver Daily Mail.

Philippe Coutinho er en annen som har tilbrakt mer tid enn ønsket på sidelinjen denne sesongen. Brasilianeren var toneangivende for Liverpool i sesonginnledningen, men har ikke vært på banen etter ankelskaden han pådro seg i november. Nå røper Ronaldinho at Barcelona er store beundrere av Coutinho. Men også en annen av Ronaldinhos tidligere klubber er ute etter Liverpool-stjernen. Ifølge Daily Express planlegger PSG et bud på over 400 millioner kroner i januar. Bayern München skal også være blant interessentene.

Sadio Mané mister deler av sesongen grunnet Afrikamesterskapet, og dersom Coutinho forsvinner, begynner det å bli tynt i angrepsrekkene. Den nederlandske 24-åringen Quincy Promes, som har scoret 37 mål på 72 kamper for russiske Spartak Moskva, skal være en av kandidatene som kan komme til Liverpool i januar.

Southampton-stopperen Virgil van Dijk har vært linket til Manchester City den siste tiden, men nå har andre klubber også kastet seg inn i kampen. Everton-sjef Ronald Koeman skal være svært lysten på å styrke forsvaret ved å hente inn sin landsmann. Ifølge Daily Record forbereder Everton et bud på over 500 millioner kroner.

Chelsea-kaptein John Terry har slitt mye med skader denne sesongen, som kan være hans siste i London-klubben. Midtstopperen har tidligere vært sterkt ønsket i Kina, men nå skriver Daily Mail at engelskmannen blir værende i Chelsea, uansett hvor mye penger kineserne vil lokke med.

En annen midtstopper som skal være betydelig mer lysten på en Kina-overgang, er Real Madrids Pepe. Marca skriver at portugiseren har "en halv fot i Kina" og Hebei Fortune. Kontrakten hans går ut til sommeren, og det er ennå usikkert om han vil forlate Spania nå i januar eller etter at kontrakten er utløpt.