ENIGE: Det blir ingen svarte skjermer fra nyttår etter at TV 2 og Get er blitt enige.
ENIGE: Det blir ingen svarte skjermer fra nyttår etter at TV 2 og Get er blitt enige. Foto: Emil Weatherhead Breistein / Scanpix

Get og TV 2 enige – ingen svarte skjermer fra nyttår

TV 2 og Get er blitt enige om de viktigste punktene i en ny avtale. Dermed kan 1,2 millioner seere som sto i fare for å miste TV 2s kanaler fra nyttår slappe av, det blir ingen svarte skjermer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partene er blitt enige om alle de viktigste kommersielle punktene rundt en ny distribusjonsavtale, melder partene i en pressemelding.

– Det er god dialog mellom partene i forhandlingene om en ny distribusjonsavtale, og vi er enige om alle de viktigste kommersielle avtalene. Nå tar partene en pause i jula og fortsetter dialogen fram mot en endelig avtale i januar, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Den nåværende avtalen løper ut ved nyttår. Rundt 500.000 husstander som har Get-abonnement ville da ha mistet alle kanalene fra TV 2, noe som tilsvarer rundt 1,3 millioner seere.

– Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get. (©NTB)