Fotballryktene: Arsenal vil erstatte Özil og Sanchez med stjerneduo

Og Liverpool er på handletur til Italia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lille julaften og alle barn gleder seg til morgendagen.

Ventetiden kortes ned med Grevinnen og hovmesteren på tv, og gavene skal knipes på.

Men drøy uke lenger frem ligger overgangsvinduet og venter.

Arsenal-manager Arsene Wenger leker ikke julenisse. Alexis Sanchez og Mesut Özil har sendt ham ønskelistene sine, og nå virker det som om gamle Wenger er irritert over grådigheten deres. For intet tyder på at han har planer om å innfri ønskene deres denne julen. I stedet er han begynt å se seg om etter noen andre som er villige til å gjøre jobben deres for mindre penger. For Squawka skriver at Wenger nå vurderer å la Marco Reus og Antoine Griezmann få overta sjefsrollene på Emirates Stadium og heller la Sanchez og Özil dra steder der de får så mye penger de ønsker.

Men i likhet med julenissen, så er Wenger en koselig gammel gubbe. Og noen ønsker innfrir han også. Det kan Cohen Bramall skrive under på. For den 20 år gamle Hednesford Town-backen har nemlig fått et to dagers prøvespill med Arsenal, skriver Metro.

Nederland er blitt det nye Championship for Arsenal. Stefan O'Connor og Kelechi Nwakali er sendt på lån til MVV Maastricht, mens Tafari Moore prøver seg i Utrecht. Og nå følger Dan Crowley etter. Den lovende midtbanespilleren skal spille resten av sesongen for Go Ahead Eagles, melder Voetbal International.

Og Wenger jobber for å sikre fremtiden for The Gunners. Nå har han gitt Reiss Nelson sin første kontrakt. Angriperen regnes som det største talentet som er i klubben nå. På 17-årsdagen satte han navnetrekket sitt på sin første profesjonelle kontrakt, melder de på sin egen hjemmeside.

En som ser ut til å glippe for Arsenal er Julian Draxler. Sky Sports skriver at det er 99 prosent sikkert at tyskeren signerer for Paris Saint-Germain allerede 1. januar. Draxler skal sitte i forhandlinger med franskmennene fredag og overgangen kan bli offentliggjort før julaften kommer.

Og PSG gir seg ikke med det. Det er ikke akseptabelt for klubbens styrtrike eiere at de er havnet så langt bak Nice som de har gjort. London Evening Standard skriver at de nå vil ha Tottenham-angriperen Son Heung-min. Sørkoreaneren imponerte da Harry Kane var skadet, men må nå akseptere å spille annenfiolin.

Stoke-keeper Jack Butland ser ut til å gå glipp av hele sesongen. Det gjør at The Potters nå er på keeperjakt. Stoke Sentinel skriver at klubben har kontaktet Manchester United og forhørt seg om muligheten for å låne Sam Johnstone resten av sesongen. Lee Grant har imponert på lån fra Derby, men låneavtalen går ut ved nyttår. 33-åringen var avskiltet av The Rams da han dro til Stoke, men etter storspillet hans, har Derby skrudd prisen i været. Da vil manager Mark Hughes heller ha en yngre kar inn. Ørjan Nyland skal også være aktuell for klubben.

West Bromwich Albion-manager Tony Pulis bekrefter nå at klubben har kommet med et offisielt bud på Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin, skriver Teamtalk. Men han vil ikke si noen om størrelsen på budet.

Det kan se ut til at Real Madrids jakt på David de Gea er avsluttet. For nå skriver Marca at det bare er små detaljer igjen før klubben er kommet til enighet med Thibaut Courtois om en overgang til sommeren.

James Rodriguez har veldig lyst til å gå motsatt vei, men Chelsea har ingen planer om å innfri Real Madrids krav om 650 millioner kroner for colombianeren. Dermed kan 25-åringens tur til den britiske ambassaden i Bogota for å skaffe seg visum ha vært en bortkastet tur, skriver The Sun.

Marco van Ginkel har aldri klart å etablere seg i Chelsea. Siden overgangen fra Vitesse Arnhem i 2013 er det blitt to kamper for ham. I stedet har han vært på lån til Milan, Stoke og PSV Eindhoven. Midtbanespilleren scoret åtte mål på 13 kamper for PSV i vår, og nå vil klubben hente ham permanent, melder Omroep Brabant. 24-åringen har ikke vært på banen for Chelsea denne sesongen.

Liverpool jakter videre på en angriper som kan erstatte Sadio Mané når senegaleseren drar til Afrikamesterskapet i januar. Daily Mirror skriver at klubben nå håper at Inter vil la Gabriel Barbosa dra på lån. Brasilianeren har ikke funnet seg til rette i Milano, og det er slett ikke uaktuelt at de lar ham flytte på seg.

Mamadou Sakho er fullstendig i fryseboksen i Liverpool. Alt tyder på at han har spilt sin siste kamp for klubben, men ingen klubber er interessert i å betale det de røde forlanger for midtstopperen. Derfor har det vært snakk om å leie ut 26-åringen, noe både Stoke og West Ham skal ha vist interesse for. Men det var frem til Liverpool kom med krav om over fem millioner kroner for å la franskmannen spille noen måneder for dem, skriver Daily Mail.