PÅGREPET: Politiet mener Sascha Collins utøvde grov vold mot barna sine.
PÅGREPET: Politiet mener Sascha Collins utøvde grov vold mot barna sine. Foto: POLITIET

Banket opp ungene da de åpnet julegavene for tidlig

Det skal ha klikket for 36 år gamle Sascha Collins da sønnene på syv og ni år pakket opp julegavene noen dager for tidlig. Nå risikerer hun 12 år i fengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Småbarnsmoren fra Indiana i USA er anklaget for to tilfeller av vold, skriver Greenfield Daily Reporter.

Ifølge rettsdokumentene ga hun sønnene på syv og ni år juling fordi de åpnet julegavene for tidlig. Den ene sønnen er psykisk utviklingshemmet.

Collins skal ha forklart politiet at det «gikk en kule varmt» da hun straffet sin to sønner. Hun oppdaget at de hadde vært i klesskapet hennes og funnet gavene som lå gjemt der. Barna rev av papiret og så hva pakkene inneholdt.

– Barna hadde blåmerker over hele kroppen, forklarer politisjef Derek Towle ifølge NBC2.

Brødrenes søster, som er i tenårene, har forklart til politiet at hun fant guttene gråtende søndag morgen. Da skal de ha hatt slagmerker på kroppen. Søsteren har også forklart at moren var ruset på både alkohol og narkotika kvelden i forveien.

Collins skal ha løpt rundt i huset og skreket «dere er det verste barna noensinne», ifølge rettsdokumentene. Påtalemyndigheten mener at moren banket sønnene med et belte, at hun bet dem og at hun kastet dem i veggen.

Skadene skal imidlertid ikke ha vært så alvorlige at barna trengte medisinsk hjelp. Collins forsvarer, Christopher Isom, sier til New York Daily News at han ikke ønsker å kommentere saken.

Moren har forklart til politiet at blåmerkene skyldes at barna hadde slåss med hverandre. Hun innrømmet imidlertid å ha pisket dem med et belte fordi hun mistet besinnelsen da hun oppdaget at gavene var åpnet.

Blir hun dømt, risikerer Sascha Collins 12 års fengsel.