Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frode Kippe signerte torsdag en ny ettårskontrakt med Lillestrøm. Helt siden i høst har det vært uavklart om Kippe ville legge opp eller ta en ny sesong, som han nå har bestemt seg for å gjøre.

– Det var godt å få det unnagjort. Det har vært en prosess rundt dette i hele høst og nå er jeg supermotivert for å være med på nesteårs jubileumssesong, sier Kippe.

Går mot slutten

Midtstopperen spilte 19 kamper for Lillestrøm i fjor og har vært i klubben siden 2002. 38-åringen forteller at karrieren går mot slutten og at han i utgangspunktet var arbeidsledig fra 1. januar.

– Jeg nærmer meg slutten av karrieren og ting har vært veldig uavklart i forhold til tabellsituasjonen osv. Jeg har dermed sett litt på andre muligheter, men ville helst ta et nytt år i Lillestrøm. I dag fikk vi heldigvis en løsning på dette, og jeg er svært fornøyd, sier Kippe.

Kippe presiserer at det aldri var aktuelt å signere for noen annen norsk klubb, og at alternativet var å legge opp.

Gleder seg til jubelsesong

Mannen, som for mange har vært frontfiguren for fotballen i Lillestrøm de siste årene, gleder seg nå til Lillestrøm sin jubelsesong. Klubben fyller 100 år neste sesong, og Kippe håper at det kan skape litt blest.

– Jeg tror det blir en morsom sesong. Det blir noen spesielle kamper og sikkert en del folk. vi har slitt fælt i år, men vi kommer til å kjempe videre for å få en god jubileumssesong, sier Kippe

Klubbens absolutte jubileum og 100-års bursdag er 2 april. Samme dag sparkes eliteserien i gang for de kanarigule.

Opptatt av fremtiden

Kippe var opptatt av å sikre fremtiden etter at han har knytt fotballskoene for siste gang. Han har fått en muntlig avtale med Lillestrøm om en jobb etter at han er ferdig som fotballspiller.

– Det har vært viktig for meg å sikre livet etter fotballen. Nå har jeg en muntlig avtale om å fortsette i klubben hvis dette blir min siste sesong og det er jeg svært fornøyd med, sier Kippe.