Lillestrøms kaptein Frode Kippe under oppvarmingen til eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Start på Åråsen stadion. 
 Lillestrøms kaptein Frode Kippe under oppvarmingen til eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Start på Åråsen stadion.  Foto: Nesvold, Jon Olav/Scanpix

Frode Kippe forlenger med Lillestrøm: – Jeg er supermotivert

Frode Kippe (38) tar en sesong til i Lillestrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frode Kippe signerte torsdag en ny ettårskontrakt med Lillestrøm. Helt siden i høst har det vært uavklart om Kippe ville legge opp eller ta en ny sesong, som han nå har bestemt seg for å gjøre.

– Det var godt å få det unnagjort. Det har vært en prosess rundt dette i hele høst og nå er jeg supermotivert for å være med på nesteårs jubileumssesong, sier Kippe.

Går mot slutten

Midtstopperen spilte 19 kamper for Lillestrøm i fjor og har vært i klubben siden 2002. 38-åringen forteller at karrieren går mot slutten og at han i utgangspunktet var arbeidsledig fra 1. januar.

– Jeg nærmer meg slutten av karrieren og ting har vært veldig uavklart i forhold til tabellsituasjonen osv. Jeg har dermed sett litt på andre muligheter, men ville helst ta et nytt år i Lillestrøm. I dag fikk vi heldigvis en løsning på dette, og jeg er svært fornøyd, sier Kippe.

Kippe presiserer at det aldri var aktuelt å signere for noen annen norsk klubb, og at alternativet var å legge opp.

Gleder seg til jubelsesong

Mannen, som for mange har vært frontfiguren for fotballen i Lillestrøm de siste årene, gleder seg nå til Lillestrøm sin jubelsesong. Klubben fyller 100 år neste sesong, og Kippe håper at det kan skape litt blest.

– Jeg tror det blir en morsom sesong. Det blir noen spesielle kamper og sikkert en del folk. vi har slitt fælt i år, men vi kommer til å kjempe videre for å få en god jubileumssesong, sier Kippe

Klubbens absolutte jubileum og 100-års bursdag er 2 april. Samme dag sparkes eliteserien i gang for de kanarigule.

Opptatt av fremtiden

Kippe var opptatt av å sikre fremtiden etter at han har knytt fotballskoene for siste gang. Han har fått en muntlig avtale med Lillestrøm om en jobb etter at han er ferdig som fotballspiller.

– Det har vært viktig for meg å sikre livet etter fotballen. Nå har jeg en muntlig avtale om å fortsette i klubben hvis dette blir min siste sesong og det er jeg svært fornøyd med, sier Kippe.