Fotballryktene: – Klopp vil hente Manchester City-vrakgods

Og Jose Mourinho skal bruke to milliarder kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spenningen er til å ta og føle på. For nå er det bare ti dager til overgangsvinduet åpner.

I den anledning har vi laget en liten julegave til alle fotballinteresserte.

Og den inneholder dagens aller, aller beste overgangsspekulasjoner.

Liverpool-manager Jürgen Klopp ser ut til å være på keeperjakt igjen. I sommer var han på jakt etter en oppgradering av Simon Mignolet og endte opp med Loris Karius. Nå kan det virke som om Klopp ikke er overbevist om at Karius er noen oppgradering. For nå hevder Daily Mirror at Liverpool ønsker å hente Joe Hart. Den engelske landslagskeeperen er ikke god nok med beina til å få stå i mål for Manchester City, men han redder skudd etter skudd mens han er på lån til Torino. Så får en avgjøre hva som er viktigst for en keeper av å redde skudd og å kunne slå 20-meterspasninger gjennom pressledd.

Med Sadio Mané på vei til Afrikamesterskapet, så mister Liverpool en dimensjon i det offensive spillet sitt. Det har Klopp åpenbart planer om å gjøre noe med. For nå melder Football Whispers at Liverpool ønsker å hente Wilfried Zaha fra Crystal Palace i januar. Men kantspilleren blir ingen billig mann. Tottenham ville ha Zaha i sommer, men budet deres på 225 millioner kroner ble blankt avvist av The Eagles.

Mario Balotelli var vel ingen stor suksess i Liverpool. Men etter at han kom til Nice, er italieneren igjen begynt å trives. Også på fotballbanen. Han har skutt dem til topps på tabellen i Ligue 1 med sine åtte mål på like mange kamper. Nå forteller hans agent Mino Raiola til talkSPORT at Balotelli allerede har vært i samtaler med klubber om en retur til Premier League.

Ingen har brukt mer penger på spillere enn Manchester United de siste årene. De har verdens dyreste spillerstall, og da skulle en tro de også var verdens beste fotballag. Men det er ikke alltid prestasjoner og pengebruk står i stil. Men Jose Mourinho er overbevist om at han er mannen som kan forvalte milliardene best. Nå forteller The Telegraph at han vil bruke to milliarder kroner i løpet av de to neste overgangsvinduene. Spillerne Mourinho ønsker å hente er Antoine Griezmann, Benfica-duoen Victor Lindelöf og Nelson Semedo, og midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko fra Monaco.

Men skal fire mann inn, så må noen lage plass i stallen. Nå skriver Fotomac at Fenerbahce er overbevist om at de får Memphis Depay på lån i januar. Men Everton og Wolfsburg skal også være interesserte, og Manchester United skal foretrekke en permanent overgang, slik at nederlenderen ikke kommer tilbake til Old Trafford til sommeren.

En annen som er på vei bort er Morgan Schneiderlin. West Bromwich Albion skal ha lagt inn et bud på 190 millioner kroner for franskmannen, skriver Express and Star. Det er drøyt 50 millioner mindre enn Manchester United betalte da de hentet ham fra Southampton i fjor sommer. Men også her vil Everton ha et ord med i laget.

Manchester United er en av klubbene som har vist størst interesse for Southamptons Virgil van Dijk. Nå har The Saints satt en prislapp på 480 millioner kroner på nederlenderen for å skremme bort alle interessenter. Problemet er bare det at Manchester City allerede har bestemt seg for å bruke 535 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Arsenal-fansen er ikke fornøyd med Arsene Wenger for tiden. To strake tap er uvant kost for nordlondonerne, og da kommer «Wenger Out»-ropene. Men nå kan de bli bønnhørt. For ifølge The Sun ønsker Paris Saint-Germain å hente Wenger hjem til Frankrike. Og så spørs det om fotballprofessoren orker å kjempe mot fansen nok en gang eller om han drar til PSG og får en utømmelig lommebok til å kjøpe spillere for.

Ryktene gikk tirsdag om at Arsenal så ut til å gå glipp av Julian Draxler. I Frankrike ble det sagt at tyskeren allerede hadde sagt ja til Paris Saint-Germain. Men nå bryter han stillheten og forteller til Bild at han er i samtaler med flere klubber. Draxler har lenge stått høyt på ønskelisten til Wenger, men nå skal også Liverpool ha kastet seg inn i kampen om kantspilleren. Og tre klubber samsvarer med hans uttalelser om at han snakker med flere.

Chuba Akpom imponerte veldig for Arsenal i sommer. Han scoret i omtrent hver eneste treningskamp og så ut til å ha spilt seg aktuell for å få prøve seg i Premier League. Wenger nektet derfor unggutten å dra på lån noe steder. Men så ble Lucas Perez hentet inn, og veien inn på A-laget ble veldig lang. Nå skriver Own Goal Nigeria at det dermed blir utlån likevel. Akpom skal være på vei til Ipswich, der han vil tilbringe resten av sesongen.

En annen som trolig forsvinner på lån i januar er Carl Jenkinson. Høyrebacken imponerte ingen i de kampene han fikk prøve seg i Hector Bellerins skadefravær, og både Mathieu Debuchy og Gabriel ble foretrukket fremfor ham etter hvert. Nå kjemper Aston Villa, Hull City, Swansea og West Ham om å få ham på lån, skriver Birmingham Mail.