Zucca med assist da Rangers fikk juling

New York Rangers tapte 2-7 mot borte Pittsburgh Penguins i natt.

TAP: Mats Zuccarello og New York Rangers hadde en tøff dag på jobben. Dette bildet er tatt under et tidligere oppgjør mot Edmonton Oilers. Foto: AP Photo

Superstjernen Sidney Crosby ga Penguins ledelsen i overtall tidlig i første periode, men Rangers slo raskt tilbake. Matt Puempel utlignet etter 17 minutter.I midtperioden takket hjemmelaget for følget. Etter scoringer av Malkin og Kessel, ledet Penguins 3-1 etter to perioder.Michael Grabner ga Rangers håp med sin redusering tidlig i siste periode. Zuccarello var tredje sist på pucken, og dermed noterte han seg for et målpoeng.Deretter raknet det totalt. Scoringer av Shult