Supertalentet (13) debuterte for England halvannen måned etter Skottland-debuten

Det utkjempes en hard kamp om å sikre seg Celtics lovende Karamoko Kader Dembele (13).

Se 13-åringen briljere i en ungdomsturnering i sommer i videovinduet øverst. Video med tillatelse fra keepitonthedeck.com.

Karamoko Kader Dembele (13) regnes som et av verdens største fotballtalent.

Han ble et aldri så lite internettfenomen da han debuterte for Celtics U20-lag og fanget interessen til flere storklubber.

Nå preger Dembele igjen avisene på balløyen etter at han søndag debuterte for Englands U15-lag bare 46 dager etter at han fikk sin første kamp for Skottlands U16-lag.

Dembele har ivorianske foreldre og kan spille for både Skottland, England og Elfenbenskysten, og det ser ut til å bli en tøff kamp mellom de tre nasjonene for å sikre seg den lovende teknikeren.

1. november spilte Dembele for Skottland i en kamp mot Wales, før han noen dager senere ble byttet inn i et oppgjør mot Skottland. Men ifølge Mirror har England tatt det foreløpig siste stikket i kampen om å sikre seg Dembele.

Det engelske fotballforbundet (FA) inviterte 13-åringen, som drar sammenligninger med Lionel Messi på grunn av det lave tyngdepunktet, med på en samling med ungdomslaget forrige uke. Søndag fikk han sin debut da England slo Tyrkia.

– En god opplevelse for England. Glad at vi vant 5-3 mot Tyrkia, og jeg hadde en målgivende pasning og spilte bra, skrev Dembele ved et bilde han la ut på Instagram etter kampen.

Ifølge Mirror er skottene innstilt på å gjøre alt i deres makt for å holde på Dembele i det skotske fotballsystemet. Han trenger ikke å ta et endelig valg før han spiller sin første landskamp på seniornivå.

Chelsea, Manchester City og Ajax er bare noen av klubbene som ønsker å hente 13-åringen bort fra Celtic.

– Han blir 14 år i februar. Han er et stort talent, men han er en vi må være forsiktige med. Men han har virkelig et spesielt talent, har Celtic-manager Brendan Rodgers uttalt tidligere ifølge Mirror.