ENDTE TRAGISK: En kvinne døde og fem ble skadd da at det digre eukalyptustreet falt ned over bryllupsgjestene i en park i California.
ENDTE TRAGISK: En kvinne døde og fem ble skadd da at det digre eukalyptustreet falt ned over bryllupsgjestene i en park i California. Foto: Keith Durflinger

Skulle ta bryllupsbilder – så falt det digre treet over dem

En kvinne døde og fem ble skadd da det 30 meter høye treet braste ned.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bryllupsgjestene befant seg i Whittier's Penn Park i Sør-California da tragedien inntraff i helgen, melder AP og ABC News.

Øyenvitner sier at de hørte et høyt smell sekunder før de så folk løpe bort fra stedet. Et av dem sier at treet knakk i to og landet rett på bryllupsgjestene.

Det 30 meter høye eukalyptustreet braste ned da bryllupsgjestene var samlet for å ta bilder i parken. Øyeblikket som skulle fange opp et minne for livet, fikk verst tenkelige utfall.

Over 100 brannmenn og lokalt politi rykket ut da nødmeldingen kom, sier en talsmann for Los Angeles-politiet.

Flere ble klemt fast under treet, og brannmennene måtte bruke motorsag for å fjerne tunge grener. TV-bildene fra parken viser nødpersonell som utfører hjertekompresjon på en av de skadde.

En kvinne døde, mens fem ble skadd. Ifølge Los Angeles Times er tilstanden til en fire år gammel jente kritisk. Fireåringen skal ifølge avisen ha fått hodeskader.

Sjokkerte bryllupsgjester opplevde at lykke ble snudd til tragedie.
Sjokkerte bryllupsgjester opplevde at lykke ble snudd til tragedie. Foto: Keith Durflinger
Over 100 brannmenn rykket ut da nødmeldingen kom, opplyser politiet i Los Angeles.
Over 100 brannmenn rykket ut da nødmeldingen kom, opplyser politiet i Los Angeles. Foto: Keith Durflinger