Tévez tok rørende farvel med Boca – nå blir han trolig verdens best betalte

Carlos Tévez vil tjene svimlende 345 millioner kroner i kinesisk fotball.

Se scoringene og hyllesten i videovinduet øverst.

Carlos Tévez tok et rørende farvel med Boca Juniors' spillere, fans og støtteapparat etter gårsdagens kamp med Colon.

Argentineren ble byttet ut etter 90 minutter i 4-1-seieren over Colon, til stående ovasjoner fra et fullsatt La Bombonera.

Supporterne gjorde sitt beste for å overtale Tévez til å bli. Noen viste frem bannere med «ikke dra, Carlitos», mens en tilskuer stormet banen.

Han ga Tévez en klem, og bønnfalt ham om å bli i barndomsklubben.

Men det spørs om kjærligheten var nok til å overtale stjernen til å bli i klubben. På andre siden lokker nemlig haugevis med penger.

Tevez skal være nær en overgang til kinesiske Shanghai Shenhua. Klubben skal stå klar med en pengesjekk som tilsvarer en ukelønn på 6,6 millioner kroner. Ifølge Daily Mail vil Tevez tjene 345 millioner kroner i året, dersom overgangen går gjennom.

Til sammenligning er det over 100 millioner kroner mer enn det Oscar vil tjene i byrival Shanghai SIPG. Dagens høyest gasjerte er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo - som begge ligger på rundt 205 millioner kroner i året pluss bonuser og ekskludert personlige sponsoravtaler.

IKKE DRA, CARLITOS: En stor Boca-supporter i liten kropp bønnfaler Carlos Tevez om å bli.
IKKE DRA, CARLITOS: En stor Boca-supporter i liten kropp bønnfaler Carlos Tevez om å bli. Foto: Alejandro Pagni

32 år gamle Tevez har hatt en nomadelignende karrier med en fortid i Premier League-klubbene Manchester United, City og West Ham, samt italienske Juventus og brasilianske Corinthians.

I 2015 returnerte han til klubben der karrieren startet, og mange trodde at den hjemmekjære argentineren ville avslutte karrieren der.

Nå ser det imidlertid ut til pengene lokker ham til Kina, for avslutningen på Colon-kampen som trolig blir hans siste var et klart farvel.

Tévez scoret selvfølgelig i 4-1-seieren – selv om det målet var en gave fra motstandernes forsvar.

Se scoringene og hyllesten i videovinduet øverst.