Opplev Alan Walker-konsert live på TV 2 Sumo

En av verdens mest suksessfulle artister i 2016 vender hjem til Norge og holder konsert i Bergen torsdag 22. desember.

Etter et minnerikt år fullt av høydepunkter gjør Alan Walker (19) sin første headliner-konsert i Norge.

Torsdag 22. desember inviterer Bergenseren til konsert på kunst og kulturarenaen USF Verftet i Bergen og konserten kan du også se eksklusivt på TV 2 Sumo kl. 20.

– Det er jo alltid noe spesielt med konserter på hjemmebane, og for Alan sin del så blir dette første gang han spiller foran «sine egne» i år. Vi gleder oss enormt til det som vi håper blir en magisk konsertopplevelse i Bergen. I tillegg er det jo ekstra gøy at konserten blir direktesendt til hele verden, sier manager Yonas Aregai til TV 2.

Enorm suksess

19 år gamle Alan Walker kan med trygghet omtales som en av verdens mest suksessfulle artister i 2016.

Artisten, DJen og produsenten fra Bergen var for under ett år siden et ubeskrevet blad for de aller fleste, men med debutsingelen «Faded» skjøt karrieren fart.

Året 2016 har også bydd på annerkjennelse på en rekkeprisutdelinger, senest i form av EBBA Awards, Cannes Lions, MTV European Music Awards og to nominasjoner til P3 Gull.

Etter å ha lansert oppfølgeren «Sing Me To Sleep », har Alan Walker nå lagt bak seg en mildt sagt hektisk festivalsommer. I tillegg til å varme opp for verdensstjernen Rihanna på hennes «ANTI World Tour », har han også slupp et tre forfriskende remixer av låter fra henholdsvis Coldplay , Cash Cash & Digital Farm Animals , og nylig superstjernen Sia .

– Det er vanskelig å oppsummere et slikt år som Alan har hatt i 2016 med få ord, men eventyrlig er nok en passende beskrivelse. Helt siden Alan slapp «Faded» for ganske nøyaktig et år siden, så har livet hans forandret seg totalt. Det har vært en uforglemmelig reise, som både Alan og oss rundt han er veldig stolte av å se tilbake på. Da passer det veldig fint å runde av året i byen der det hele startet, før man begir seg ut på nye musikalske eventyr i 2017, avslutter Yonas Aregai til TV 2.

Konserten sendes ekslusivt på Sumo 22. desember kl. 20.00.