Fotballryktene: – Manchester United har lagt inn bud på midtstopper

Mens Chelsea prøver å hente Real Madrid-stjerne.

Du trodde kanskje det bare var fem dager til den store høytiden?

Men der tar du kraftig feil. For det er 13 nellikspiker igjen i appelsinen.

Det er 13 dager til overgangsvinduet åpner og den virkelige høytiden er i gang.

Da er det en måned med fri flyt av fotballspillende arbeidskraft i Europa.

Manchester United trenger ikke å tenke så mye på å hente en ny spiss med det første. For nå forteller Zlatan Ibrahimovic at han kan spille til han er 50, skriver Daily Star. I så fall har United en spiss for de neste 15 årene.

Og da kan Jose Mourinho fokusere på å forsterke de bakre rekker. The Independent hevder at Manchester United-manageren har kommet med et bud på Benficas anvendelige forsvarsspiller Victor Lindelöf. Svensken har en utkjøpsklausul på rundt 325 millioner kroner, men Mourinho vil ha ham nå og lokker med 410 millioner kroner dersom portugiserne vil selge i januar.

Tidligere Manchester United-manager Louis van Gaal kan være på vei tilbake til toppfotballen. For TF1 mener at nederlenderen er aktuell som ny trener for Paris Saint-Germain. Den franske storklubbens tålmodighet med Unai Emery er veldig tynnslitt og fortsetter de dårlige resultatene kan van Gaal fort være klubbens nye trener.

De koser seg på Stamford Bridge nå. For brasilianeren Oscar ser ut til ikke å klare å si nei til alle pengene han får kastet etter seg i Kina. Shanghai SIPG skal ha tilbudt Chelsea-reserven nærmere 4,5 millioner kroner i ukelønn, noe bare Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kan matche. Lagkompisen Willian røper ifølge The Sun at 25-åringen har sagt farvel til Chelsea og er på vei til det fjerne østen. Og i Chelsea er de klar til å sprette champagnen så fort de drøyt 650 millioner kronene de skal få er på konto.

De pengene, og litt til, vil Antonio Conte bruke på å hente James Rodriguez fra Real Madrid, skriver Daily Mirror. En spiller som trolig vil få litt mer spilletid enn det Oscar har fått. Og italieneren hadde nok ikke sett for seg at han skulle få finansiert store deler av kjøpet ved et salg av en reservelagsspiller.

En annen Chelsea-spiller som kan være på vei til Kina er John Terry. 36-åringen er i ferd med å bli faset ut og kan glemme noen ny langtidskontrakt med ligalederne. Nå vil både Guangzhou Evergrande og Shanghai Shenhua vil ha 36-åringen, melder Daily Express.

John Obi Mikel vurderer også en Chelsea-exit på nyåret. Ifølge Daily Mirror er den tidligere Lyn-spilleren i samtaler med Marseille om en overgang. Nigerianeren er ikke i Contes planer og har ikke vært på banen i Premier League denne sesongen.

Han er ikke den eneste Premier League-spilleren som kan være på vei til Marseille. For ifølge Daily Mirror har Crystal Palace gitt Mathieu Flamini tillatelse til å prate med Ligue 1-klubben. 32-åringen ble ingen populær mann i Marseille da han i sin tid lot kontrakten sin gå ut for å gå til Arsenal, men nå virker han å være tilgitt i gamleklubben.

Liverpool har planer om å forsterke laget i januar. Nå melder Calcio Mercato at Jürgen Klopp viser interesse for «den nye Ben Arfa». Så spørs det om det er et kvalitetsstempel for Nantes-vingen Amine Harit. Men det er ikke bare Liverpool som vil ha 19-åringen. Både AC Milan og Inter skal være interessert.

En annen 19-åring på ønskelisten til Klopp er Thiago Maia. Santos-spilleren imponerte for Brasil under OL, og har lenge vært koblet til europeiske storklubber. Nå melder ESPN at Liverpool kan komme på banen allerede i januar.

Med Ilkay Gündogan ferdigspilt for sesongen, så er Manchester City på jakt etter en ny midtbanemotor. Ifølge Marca har Pep Guardiola lagt sine øyne på Atletico Madrids Koke. Men det blir dyrt. For 24-åringen har en utkjøpsklausul på over 1,3 milliarder kroner, og Atletico har ingen planer om å la ham gå uten at denne blir utløst.

En annen som skal være ønsket på Etihad er Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. 23-åringen er ikke kommet i gang med forhandlingene om en ny kontrakt med Arsenal og det ønsker Guardiola å utnytte, skriver The Sun.