Foto: Kathy Willens

Zuccarello med nok en straffescoring da Rangers vant

Mats Zuccarello med assist og straffescoring mot New Jersey Devils.

Mot Nashville Predators natt til søndag scoret Zucca på den avgjørende straffen og ble matchvinner.

Natt til mandag måtte New York Rangers nok en gang i straffeslagkonkurranse. Denne gangen mot New Jersey Devils hjemme i Madison Square Garden.

Mats Zuccarello scoret på den første straffen. Deretter reddet Rangers-keeper Henrik Lunqvist Devils' forsøk. Etter det fulgte to redninger og en bom av Zuccas lagkamerat Derek Stephan, før Devils scoret ved Michael Cammalleri.

Kevin Hayes ble matchvinner for hjemmelaget og sørget for at Rangers til slutt vant 3-2.

Zuccarello hadde også assist på Rangers første mål, som kom i andre periode ved Chris Kreider. Derek Stephan scoret det andre i tredje periode.

For Rangers' svenske målvakt - Henrik Lundqvist - ble det en historisk kveld. Han tok sin 389. seier i NHL, som er tangering av Dominik Haseks rekord som mestvinnende europeiske målvakt.

– Det er spesielt for meg. Han er en spiller som har vært en stor inspirasjon for meg under oppveksten. Jeg hadde plakater av ham på veggen. Jeg husker jeg fulgte med på hvordan han spilte. Han var den første spilleren jeg så som brukte «paddle down»-teknikken. Vi brukte ikke den da jeg vokste opp. Jeg gikk på trening og tenkte jeg ville øve på det siden jeg hadde sett Dominik gjøre det, sier Lundqvist til NHL.com.