Farmen-Laila: – Jeg savner veldig å ha en kjæreste

Farmen-vinneren Laila Lochert (40) er klar for å finne noen å dele livet med.

Laila Lochert (40) kunne juble høyt da hun stakk av med seieren i Farmen 2016.

I et intervju med God kveld Norge forteller hun at hun kom hjem til Sortland som et nytt menneske etter Farmen-oppholdet.

Tidligere slet 40-åringen med dårlig selvbilde.

– Inne på Farmen har jeg virkelig fått troen på meg selv, sier hun.

Se video i toppen av saken.

Tøft med det psykiske spillet

Men Laila innrømmer at tiden inne på Farmen-gården ikke bare var kos og idyll.

– Det var ganske tøft å være der, men jeg klarte å hente fram gnisten. Det var ikke det fysiske som var det tøffeste, men det psykiske spillet, og at du sto så alene, sier hun.

Det aller tøffeste var kranglene med Lasse Bergseter. En gang endte det i en voldsom konfrontasjon, hvor Lasse slo vekk armene til Laila.

– Han kom for nær meg, og jeg ble redd. Jeg synes det var unødvendig at det skulle ende slik, at jeg skulle føle at en voksen mann skremte meg. Det var utrolig tungt å skulle gå på tå hev og ikke kunne være seg selv, sier hun.

Ønsket å reis hjem

Rett etter storkrangelen med Lasse ønsket Laila å reise hjem fra Farmen.

– Jeg sa til de andre deltakerne at enten reiser Lasse hjem, eller så reiser jeg hjem. For dette taklet jeg ikke, sier hun.

Et par dager etter den opphetede diskusjonen valgte Lasse å tape tvekampen, og dermed forlot han Farmen-gården. Etter at Lasse forlot gården, følte Laila at hun kunne være seg selv igjen.

– De andre deltakerne sa at de så at jeg blomstret etter at Lasse dro hjem. Jeg fikk senket skuldrene og fant fram smilet og latteren igjen, sier hun.

Vil ikke møte en kjæreste via Facebook

Etter hvert ble Laila den største yndlingen blant Farmen-fansen.

– Jeg måtte legge bort telefonen. Det er mye mer oppmerksomhet enn jeg er vant til, sier hun.

Laila er fortsatt singel, og pågangen fra menn er større enn noensinne. Men Laila har ikke møtt noen av de som har tatt kontakt med henne i sosiale medier.

– Det blir feil for meg å skulle møte noen gjennom det offentlige rom eller Facebook. Jeg må nok møte noen i det virkelige liv, sier hun.

Er på utkikk etter noen å dele livet med

Farmen-vinneren innrømmer at hun ønsker seg en kjæreste.

– Jeg savner veldig å ha en kjæreste. Man har jo lyst til å leve livet sammen med noen. Når muligheten byr seg, så er jeg klar for å møte den rette, sier hun.

Laila håper at hun kan ta med seg det hun har lært på Farmen inn i kjærlighetslivet.

– Jeg er veldig sjenert når det kommer til det, og jeg har ikke verdens største selvtillit når det gjelder mannfolk. Men det jeg har lært på Farmen, er at man må stole på seg selv. Jeg håper at dette kan hjelpe meg opp og fram, slik at jeg kan ha litt mer tro på meg selv, sier hun.