FUNNET AV HJEMMESYKEPLEIER: Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Røyken i Buskerud etter at en kvinne i 70-årene er funnet død.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FUNNET AV HJEMMESYKEPLEIER: Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Røyken i Buskerud etter at en kvinne i 70-årene er funnet død. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Mistenkelig dødsfall i Røyken

En kvinne i slutten av 70-årene er funnet død i sitt hjem søndag formiddag i Røyken i Buskerud. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen ble funnet av en ansatt i hjemmesykepleien, som varslet politiet rundt klokken 09.20.

Det er ingen tegn til innbrudd på stedet, sier jourhavende jurist Kari-Anne Hille Valla i Sør-Øst politidistrikt klokken 13.30.

– Vi foretar tekniske undersøkelser på stedet. Kvinnen blir sendt til rettsmedisinsk obduksjon i Oslo, sier Hille Valla.

Ukjent dødsårsak

Politiet kunne søndag ikke si noe mer om omstendighetene rundt dødsfallet.

– Årsaken til at dødsfallet etterforskes som mistenkelig, er at hun ble funnet på bopel og at hun er død. Vi vet ikke dødsårsaken, det vil først en obduksjon avklare, sa Hille Valla til TV 2 søndag formiddag.

Sikret spor

Kvinnen bodde i en enebolig i Røyken sentrum. På spørsmål om kvinnen bodde alene, svarer Hille Valla at det ikke er noen ektefelle registrert på adressen.

Teknikere og etterforskere fra politiet jobbet med tekniske undersøkelser i kvinnens bolig søndag ettermiddag.